Super pomysł ,film cały czas trzyma w napięciu i straszy. Dziwię się że ten film ma taką słabą ocenę . Widać charakter filmu który reżyserował James Wan , przypomina mi to trochę piłę I. Moja ocena to 10/10
"Dziwię się że ten film ma taką słabą ocenę "
Słabą? Jak dla mnie to ona jest nieźle przesadzona. A Wan to jeden z najgorszych reżyserów świata.
Najgorszych ?
Nie zgodzę się z Tobą.Ten film jest świetny.
Reżyser miał naprawdę świetny pomysł.
A może sęk w tym,że pomysł okazał się lepszy niż wykonanie.Po mojemu szwankuje np. aktorstwo.Chwilami ma się wrażenie,że to odcinek szybko kręconego serialu,gdzie nie ma czasu na dopieszczanie swoich ról.
Mnie też się bardzo podobał i śmiało mogę powiedzieć, że to najlepszy horror jaki widziałam (nie odwoływać się do listy moich filmów, nie dodałam wielu, których oglądałam). Ten horror naprawdę straszy, akurat nie dopatrywałam się gry aktorskiej.
Noo mi też się podobał ale nie tak odrazu. Jak oglądałąm pierwszy raz to nie bałam się w ogóle, za drugim prawie zasnęłam z nudów,za trzecim było straszne a za czwartym już nie wyrabiałąm z emocji :D Było mega zabawnie, film jest zaskakujący i poprostu kapitalnie się oglądało kiedy się bałam :D Najgorsza była scena z tą Marry jak mu sie w nocy pokazała z tą firanką w motelu i jak był chłopcem :D Brr...
Tak, kolejna lalka morderca. Tak, straszy, że aż strach się bać. Tak, 10/10 - film dla dzieciaków więc i dziecinne noty/opinie.
Spox, już dawno zauważyłem, że na filmach dla nastolatków, gdzie mamy kilkase wpisów, mamy jedynie do czynienia z 10/10 lub 1/10.
Pozdrawiam Was i całą Waszą szkołę.