BARDZO LUBIE HORRORY-OGLADNALEM ICH WIELE. TEN JEST Z GATUNKU "ZYWYCH MARIONETEK"(w stylu Laleczka Chucky","Demonic toys" czy "Puppet master") TYLE ZE O WIELE LEPSZY!! TO ZE W FILMIE GLOWNYMI BOHATERAMI SA LALKI - MOZE BRZMIEC LEKCEWAZACO - ALE FILM JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH HORRORÓW JAKIE WIDZIAŁEM. I OGLADAJAC GO, ANI CHWILI SIE NIE USMIECHNIESZ.TYLKO NAPIECIE I GROZA -TAKI POWINIEM BYC HORROR!!! DLA MNIE -RARYTASIK-JESLI CHODZI O HORRORY. POLECAM! MOCNE 9/10.
zgadzam się, świetny horror w starym stylu..po obejrzeniu czułam się podobnie jak pierwszy raz, kiedy widziałam pet sematary;)
czy polecicie filmy w podobnym klimacie?
polecam [rec] albo paranormal activity (oboje nie mają klimatu jak w tym filmie ale biorę pod uwagę strach) a jeśli lubisz krew na ekranie (albo hardcore version) to sięgnij po martwicę mózgu. Tony krwi oblały mi ekran :D
no to obejrzyj koszmar z ulicy wiązów albo drogę bez powrotu. ale dobra też jest laleczka chucky :D
wszystko za mną;) zwłaszcza ostatnia część chucky, która pomyliła chyba horror z komedią;) pozdrawiam!
no to texas chainsaw massacre albo ludzką stonogę. Ale najlepszy według mnie będzie zombieland
Ludzka stonoga to hit wszechczasów, do którego ludzie się jeszcze nie przekonali ;) ,a zombieland to jedna z moich ulubionych komedii:) ostatnio jednak sięgam po hiszpańskie kino, polecam m.in. oczy julii, sierociniec itp.