6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 38556
4,9 12 krytyków
Dead Silence
powrót do forum filmu Dead Silence

MA KLIMAT!

użytkownik usunięty

BARDZO LUBIE HORRORY-OGLADNALEM ICH WIELE. TEN JEST Z GATUNKU "ZYWYCH MARIONETEK"(w stylu Laleczka Chucky","Demonic toys" czy "Puppet master") TYLE ZE O WIELE LEPSZY!! TO ZE W FILMIE GLOWNYMI BOHATERAMI SA LALKI - MOZE BRZMIEC LEKCEWAZACO - ALE FILM JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH HORRORÓW JAKIE WIDZIAŁEM. I OGLADAJAC GO, ANI CHWILI SIE NIE USMIECHNIESZ.TYLKO NAPIECIE I GROZA -TAKI POWINIEM BYC HORROR!!! DLA MNIE -RARYTASIK-JESLI CHODZI O HORRORY. POLECAM! MOCNE 9/10.

zgadzam się, świetny horror w starym stylu..po obejrzeniu czułam się podobnie jak pierwszy raz, kiedy widziałam pet sematary;)
czy polecicie filmy w podobnym klimacie?

ocenił(a) film na 10
awrel

polecam [rec] albo paranormal activity (oboje nie mają klimatu jak w tym filmie ale biorę pod uwagę strach) a jeśli lubisz krew na ekranie (albo hardcore version) to sięgnij po martwicę mózgu. Tony krwi oblały mi ekran :D

jerzu99

Dzięki,ale widziałam już wszystkie i miałam takie same odczucia;)

ocenił(a) film na 10
awrel

no to obejrzyj koszmar z ulicy wiązów albo drogę bez powrotu. ale dobra też jest laleczka chucky :D

jerzu99

wszystko za mną;) zwłaszcza ostatnia część chucky, która pomyliła chyba horror z komedią;) pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
awrel

no to texas chainsaw massacre albo ludzką stonogę. Ale najlepszy według mnie będzie zombieland

jerzu99

Ludzka stonoga to hit wszechczasów, do którego ludzie się jeszcze nie przekonali ;) ,a zombieland to jedna z moich ulubionych komedii:) ostatnio jednak sięgam po hiszpańskie kino, polecam m.in. oczy julii, sierociniec itp.

ocenił(a) film na 10
awrel

sierociniec? nieeeee... ja wole koszmar z ulicy wiązów.A pozatym niewiem dlaczego ludzie tak nażekają na stonogę. U mnie nie wywołała wymiotów.A laleczka chucky jest na 2 miejscu na mojej liście najlepszych.Lubie jeszcze kruka,koniecznie Zbawienie.