Film jest świetnie nakręcony, zdjęcia w pełni profesjonalne, na szczęście reżyser nie uległ pojebanej mani umieszczania w horrorach grupy głupkowatych małolatów. Ta produkcja ma taki klimat, że hoho.. Tego właśnie oczekuję po thillerach, klimatu który przyciąga jak magnes :) Muzyka to poprostu rewelacja! Dawno nie słyszałem tak dobrze zrealizowanego dźwięku w filmie.
Durnowate opinie tfuuu "znawców", które tu też możecie sobie poczytać mają się nijak do rzeczywistych wrażeń jakie daje ten obraz.
Nie powiem, są tu momenty lepsze i gorsze, i te lalki.. niby takie wszystko ciotowate ;) całość jednak jest spójna i naprawdę fajnie się ogląda :)
Po stworzeniu odpowiedniego klimatu przy ogladaniu film naprawde trzyma w napieciu. Wg mnie to arcydzieło!! Lalki brzuchomówcy zawsze budziły groze film faktycznie jak nazwa wskazuje smiertelnie cichy co dodatkowo ciekawi i trzyma tajemniczość. Wiecej takich, Pozdro!
W pełni zgadzam się z przedmówcami. Bardzo fajnie zrealizowany film, prawdziwy horror/ Thriller z krwi i kości. POLECAM
tez uwazam ze dobry ale jak zobaczylem poczatek to mialem wrazenie ze gdzies to juz widzialem i napewno nie w laleczce chuky. ogolnie rzecz biorac moje subiektywne zdanie jest takie ze lalki moga bardziej wystraszyc widza niz jakas rabanka, krojenie ludzi zywcem i patroszenie bebechow...
jezeli znacie tego typu dobre horrory z udzialem lalek to zapodajcie tytuly.
Zgadzam się z odpowiedzią powyżej, lalki mogą stanowczo bardziej wystraszyć niżeli wszystkie siekanki typu "Piła" itp. Ja osobiście chciałbym zobaczyć jakiś Horror o Klaunie mordercy ... Zna ktoś może jakiś tytuł dobrego horroru o klaunie ?
haha widze ze wkradly nam sie do tematu fantazje-az dziw ze nie erotyczne, choc z lalka bylo by ciezko.. :P .Pozdrawiam
ja znam jeden film z Klaunem mordercą ,,It '' do dziś po obejrzeniu go w dzieciństwie boje się klaunów ...
Chyba się skuszę ... słyszałem kilka opinii na temat tej produkcji i dużo osób twierdzi tak jak Ty. :] Liczę na dobry horror, który pozostawia uraz w psychice do końca życia xD
Strzeż się spojrzenia Merry Shaw ,miast dzieci lalek miała sto a jeśli ujrzysz ją we śnie przed krzykiem niech bóg broni Cię !
Dobry film ! Mocne 7 !