prosze bardzo o co k.wa chodziło?? nie ma nawet tego jak skomentować :)
przy okazji, nie zmieniaj tematu :)
pozdrawiam
:) chodzi mi o to, ze uwielbiam horrory, i bardzo zaciekawil mnie opis tegoż filmu. nie moglem dozcekac sie az go zobacze, ale niestety zawiódł mnie na calej linii :( w moim odczuciu byl tokiepski film w stylu ktory mi sie kojarzy z zaliczaniem studiow rezyserskich :) czyli zrobiony przez kogos kto dopiero uczy sie fachu, dobrze wykonany ale brakowalo muu tego CZEGOS
mnie się podobał,bo akurat lubię horrory tego typu-czyli jakieś tajemnicze miasteczko,morderca,o którym nikt nie chce wspominać, powracający zza grobu itd :) przy pierwszym obejrzeniu dałam 8,wiem że trochę na wyrost,ale po prostu trafili w mój gust;) no i świetna muzyka!
Mi podobała się końcówka. Przez cały film wiedziałam, że coś będzie nie tak z tą macochą, ale jednak nie spodziewałam się tego końca. Całkiem dobry film, mnie przerażają klauny, laleczki i inne takie, więc film był sam w sobie dla mnie straszny. Gdyby końcówka była inna, dałabym 6, ale tak 7 gwiazdek wg mnie zasłużenie. :)
U mnie było podobnie z tą różnicą że dałbym 7 lecz ze względu na świetne zakończenie, ocenię ten film na 8 :) Ciekawy klimat, odpowiednia muzyka, film jednym słowem - spoko :)