straszny horror ! okropnie się bałyśmy z przyjaciółką .. xd zrobiłyśmy sobie nocny seans z horrorami xd zaczęłyśmy od tego i na tym skończyłyśmy... xd ale naprawdę polecam film ^^ jeśli ktoś się boi to lepiej niech nie ogląda. ;)
Aż taki straszny to nie był jak większość o laleczkach brzuchomówców od samego początku można było się domyślić że duch Mary zabija
no nie wiem czy od razu... zakończenie było nieco szokujące, ale przez większość czasu sikałyśmy i umierałyśmy ze strachu :D
no ja tam oglądając go w nocy wcale nie domyślałam się co bd w tym filmie, bo wtedy raczej bym go nie obejrzała ;P
jak pierwszy raż oglądałem ten horror to sie bardzo bałem ale jak drugi to wcale sie już nie bałem
rozumiem że wy wszyscy robicie sobie jaja z ludzi, którzy wchodzą na to forum i często sugerują się opiniami innych?
Świetny klimat i sceneria, takie mroczne i tajemnicze. Ale duch kobiety, który zabija ludzi, wyrywając im języki, to trochę głupie. Zakończenie dość zaskakujące, ale spodziewałem się bardziej logicznego wyjaśnienia.