Rewelacyjny film ,10/10 . Jestem degustatorem takowych produkcji filmowych a raczej nieformalnym krytykiem.Nie ma do czego się przyczepić, wszystko genialnie dograne ,fabuła a przede wszystkim atmosfera; POLECAM TEN FILM JAKO NOCNY SEANS nie pożałujecie:) Moja dupencja nie była w stanie patrzeć na ten film ,cytuję jej słowa" ten film siada na psyche :) bała się jak cholera :)dawno nie widziałem tak dobrze "zrobionego filmu " o podobnej tematyce :) stefan pozdrawia :)
ja oceniłem na 7/10 czyli film dobry.Dla mnie mało straszny ale ciekawy. Początek i środek na wysokim poziomie, dużo gorsze i przewidywalne zakończenie. Jak dla mnie nic tu na "psyche nie siadalo" :) , taki poprostu dobry film.
Zgadzam się. Film super zrobiony, można się przestraszyć w niejednym momencie. Nic dodać nic ująć!!
Zgadzam się z założycielem tematu! Film jest po prostu idealnie zrobiony (fabuła, klimat) sam oglądałem ten film o 2 w nocy, samemu w ciemnym pokoju i tak jak twoja dupencja - bałem się i momentami odwracałem od ekranu wzrok, chodź mam ogólnie mocne nerwy i horrory (prawie)wcale na mnie nie działają. Więc skoro ten film mnie poruszył to znaczy że jest naaaprawdę dobry! <9/10>