Mam pytanie. Czy warto oglądać dwójeczkę?
Jedynka była już całkiem nudna i mało śmieszna. Przy przypływie hurraoptymizmu po pierwszym seansie dałbym maksymalnie 6,5. Nie dotrwałem oglądając drugi raz nawet do połowy, więc moja ocena to pewnie byłaby maks 4/10.
Czy warto na to iść do kina?
Dodam tylko, że nie oglądam tych wszystkich filmów dla dzieci o superbohaterach marvela czy innego studium komiksowego.
... więc myślę, że dla ciebie nie warto tego oglądać. Dwójka to praktycznie jedynka na sterydach, Jeszcze więcej śmieszków i akcji. Chyba, że tak mocno kręcą cię easter eggi i nie wyczekasz kilku miesięcy do bluray'a lub innych źródeł. Poczekaj ze dwa lata jak Polsat wykupi prawa i będzie wyświetlać dwójkę na swojej stacji (tak jak teraz zrobili to z pierwszą częścią)
Sorki, ale nie lubię oglądać filmów z lektorem czy dubbingiem chociaż byłby świetny. Może kiedyś uruchomię torrenty.
Nieee, włączasz napisy :). Jeżeli masz dekoder to powinna być taka opcja, przynajmniej w UPC tak jest. Dubbing czy lektor nie poleciłbym, szczególnie w przypadku tego filmu.
Jedynka również mocno mnie rozczarowała, ale dwójka, o dziwo, całkiem mi się spodobała - może dlatego, że ma fabułę (prostą to prostą, ale to zawsze coś). Myślę, że możesz spróbować, zwłaszcza jeśli twoje kino ma jakiś tańszy dzień tygodnia, czy coś w tym stylu.