PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=760429}
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185805
6,2 67 krytyków
Deadpool 2
powrót do forum filmu Deadpool 2

Film jest mega ale nie ma tego efektu zaskoczenia jak jedynka. Jest bardzo zabawny może nawet pod tym względem lepszy od 1.Masa nawiązań do komiksów Marvela i Dc oraz reszty popkultury. Trochę mi się dłużył w niektórych momentach. Ale i tak świetna zabawa. Dla mnie porównywalny z pierwszą odsłoną.

ocenił(a) film na 7
vangance

Dokładnie jest dobry, ale nie ma tego wow .. ale rozumiem to już 2 część. I czy mi sie wydaje tylko, że czasami już w niektórych momentach za bardzo wymaksowali potencjał filmu czyli żarty takie niby nie, ale jednak troche na siłe. Chodzi o to, że akcja i fabuła to drugi plan, na pierwszym skupili się głównie na zrobieniu z tego komedii.

ocenił(a) film na 7
playman_2

Masz racje. Był poprostu przeładowany i główny wątek jak się o tym pomyśli jest bezsensu i poprostu głupi. Troszkę też Tempo jest dziwnie dobrane jest akcja i nagle gwałtowny spadke i tak co chwile. Zaczyna też się poprostu dłużyć i męczyć w pewnym momencie. chcesz się jeszcze śmiać ale nie możesz.

ocenił(a) film na 10
playman_2

Nwm jakoś tego nie odczułem. W środku były dwie kilku sek dłużyzny dopiero na koniec ciągle myślałem
SPOJLER!!!!!!

niech on w końcu umrze :p