PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=760429}
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185805
6,2 67 krytyków
Deadpool 2
powrót do forum filmu Deadpool 2

I po co 2? przecież 1 była tak płytka teksty ze szkoły zero smieszny zero s-f a oni się spuszczają ze są rekordy :D żenada, po rozczarowaniu 1 nie czekam na 2.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
tyskacz87

Tp teraz tak filmy robią? trzeba na sile czytać komiksy dla dzieci by obejrzeć film? żenada.

elosidzej

Wiec co jest jeszcze głupsze ? To, że Ci się nie podobała 1 a komentujesz już 2, jesteś typową cebulą i do tego zerem, po co komentować coś co się nie podoba i tracić czas? Idz do kina na swoje filmy, dorośnij bo umysłową amebą jesteś.

użytkownik usunięty
skdamian

HEJ! każdy ma inne zdanie nie każdemu musi się podobać Deadpool! (ಠ_ಠ)

ocenił(a) film na 10

Tak, ale fajnie mieć jakiś dystans do siebie, życia, świata i wyobraźnie przede wszystkim bo bez tego , no cóż wszystko jest smutne i dziecinne

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Dokładnie, nie podobała mu się 1 to po co oglądać 2 tylko po to by krytykować? Kolejny debil

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
elosidzej

jak to po co? po to, żebyś mógł marudzić "po co" ;)

ocenił(a) film na 3

A skoro po to to oko!

ocenił(a) film na 10
elosidzej

Musisz mieć smutne życie bez wyobraźni

elosidzej

Wreszcie głos rozsądku! Nie wiem, co ludzi "urzeka" w tych dwóch filmach... Do tego trudno się przebić przez 3 strony samych laurek i pochwał pisanych przez konta, które wcześniej, ale "przypadkiem" jedyny komentarz dodają akurat tutaj. Takiego zlotu trolli to nawet przy Ostatnim Jedi nie było

ocenił(a) film na 3
ostry_cenzor

Ciesze sie że ci sie podoba i sie pogodziłeś z prawdą. Pozdro

elosidzej

No tak, ale takie wpisy jak twój są gdzieś na 4, 5 stronie. to manipulacja filmewbu, dystrybutor zapłacił i same k... zachwyty na początku

ocenił(a) film na 3
ostry_cenzor

Nie wiem może ludzie lubią takie słabe filmy jak deadpool to już nie moja sprawa, jak dla mnie oby 2 części to do banki. Ale wiesz jak to działa? napisz własna opinie z niska oceną, to trolle cie zaczną hejtować, za to ze dałeś swoja opinie, wiesz gimby by chcieli żeby każda osoba tą kaszankę oceniała na 10+ , dupa ich piecze jak ktoś da niska ocenę :P

elosidzej

"Musisz mieć smutne życie bez wyobraźni".
dokładnie, mogłeś sobie wyobrazić że to dobry film, wtedy by się spodobał. słabo kolego, nie dorosłeś do komiksowego kina