Skoro wiesz coś o kupionych recenzjach, to zapewne dysponujesz rozległą wiedzą filmową. Pragnę abyś się nią podzielił.
No właśnie, nie wiem, ty nie wiesz (odpowiadając pytaniem na pytanie), więc po co insynuujesz?
Jak nazywa się oryginalne konto Wojtusia i dlaczego uważasz, że jestem jego multikontem?
Wojtuś to osoba prowokująca wszystkich na tym portalu. Jesteś jego multikontem, bo dajesz co do tego wszelakie znaki.
Oglądałem. Co ten film ma wspólnego z Wojtusiem (może poza tym, że go obejrzał) i mną (może poza tym, że go obejrzałem) ?
Obejrzało go 155 356 osób, czy uważasz zatem, że każda z nich jest jedną i tą samą osobą, Wojtusiem?
Ten miły gentleman, którego obrażasz przyrównując do Wojtusia Wojtusiem nie jest, głąbie.
Odpowiadam pytaniem na pytanie, potem zadaje pytanie, potem na nie odpowiadam ? hemoglobina, taka sytuacja.
No własnie hejkerzy, pyt gównych już nawet nie trzeba hakować.
No, Kobra ciąży jescze jest.
Widzicie?
I co?
Co, hejkerzy, my dalej będziemy nagrywać.
I to nie jest tak, żę przestaniemy, a wła...was to gówno obchodzi, tyle.
Pozdro
Fox zapewne pomyślał, że ludzie wolą oglądać dramat/sci-fi zamiast kino akcji/sci-fi. Nawet Doomowi kompletnie spaprali charakteryzację, a w komiksach nie jest ona skomplikowana. Ot, płaszcz z kapturem i metalowa maska. Nie no, to porażka, już wolę oglądać Elektrę czy MoS...
Wszystko jedno, oba filmy nie wzbudzają mojego zainteresowania ;p Obejrzałem je raz i wystarczy. I tak zresztą są lepsze od najnowszej F4.
Nie może być od MCU, bo to nie wytwórnia. Co najwyżej od Marvela i właśnie stamtąd pochodzi. Nieważne, jakie studio go wyprodukowało. Sam koncept postaci jest od Marvela, przecież to widać po zwiastunach nawet
Marvel Studios to wytwórnia albo jak kto woli studio filmowe które ma włąsne uniwersum filmowe , a głównym producentem Deadpoola jest 20th Century fox, który ma filmowe prawa do tej postaci i X-menów. A ci ostatni są zazwyczaj dobrze ekranizowani (na pewno lepiej niż Thory i Iron Man 2 i 3 , nie wspominając o ostatnim Avengers: Czas Kulfona