Jakie jest zakończenie filmu? Zatrzymałam się na tym jak ta dziewczyna leżała w łóżku i ten brat robił
jej okłady. Co było dalej?
lepiej samemu obejrzeć :P
Ale jeśli bardzo Cię ciekawi to wyjaśnię gdzieś na priv
mnie ciekawi, nie skończyłam wczoraj oglądać, zabrakło mi ok.25 min ostatnich, proszę o dokończenie, bo nie ma gdzie tego obejrzeć
Najlepiej obejrzeć samemu.Bo to film trochę specyficzny, taki "nie dzisiejszy"...Trzeba go oglądam bardzo,bardzo UWAŻNIE, pozornie mało się dzieje, mało mówią, ale wszystko jest zawarte MIĘDZY SŁOWAMI...
Co jakiś czas powtarzają na TVP Kultura...
Ale chętnie wyjaśnię, ale to raczej gdzieś na priv, a nie na ogólnodostępnym forum...
Nawet tydzień temu oglądałem ten film raz jeszcze, bo miałem nagrany na twardym dysku dekodera :)
Kończy się krótko mówiąc tragicznie. Bo niestety mentalnośc małomiasteczkowa jest koszmarna. Tak jest w każdym kraju. Każdym. Zawsze są społeczności, które znajdą sobie wroga i go zgnębią.
Spoiler! Można tak powiedzieć. Po prostu zaprosili całą tą społecznośc na imprezę, a oni poczuli się wszystkowiedzącymi sędziami, wydali wyrok i wykonali. Ta końcówka była najciekawsza w tym filmie. Dla niej warto było go zobaczyć.
mi się nie podobał właśnie koniec. Pytanie jednak można by zadać jak zakończyć taki film w jakiś pozytywny sposób.
Chyba by się nie dało
a może zakończenie pozytywne byłoby mało wiarygodne w tak małomiasteczkowym, zaściankowym społeczeństwie
Być może, ale myślę, że takie miejsca są na całym świecie, gdziekolwiek by tego filmu nie nakręcili.