PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=737}

Depresja gangstera

Analyze This
1999
7,0 53 tys. ocen
7,0 10 1 52712
6,6 17 krytyków
Depresja gangstera
powrót do forum filmu Depresja gangstera

Uwielbiam Roberta De Niro, ale ta komedia to jakaś masakra. Ledwo wytrzymałam do końca, a zapowiadało się bardzo dobrze, dość wysoka ocena i pozytywne komentarze, a tutaj takie zaskoczenie. Owszem było parę fajnych tekstów, uśmiałam się za pierwszym razem, kiedy De Niro płakal, ale to wszystko... Daję takie słabe 5. Może zbyt wiele oczekiwałam. ;)

ocenił(a) film na 4
Jack_fw

Ja ogólnie nie przepadam za kinem gansterskim ale to miała być w końcu komedia ale i tak nie uśmiałem dla mnie 4/10

ocenił(a) film na 5
kinoman1985

Ja jakoś też nigdy nie przepadałem za tym filmem. De Niro (jego gra), mimo, iż taka właśnie miała być (w końcu parodiował swoje wcześniejsze role), dla mnie - ŻAŁOSNA!. 5/10

ocenił(a) film na 7
Jack_fw

de niro zagrał bardzo dobrze jednak całokształt tylko na 7

ocenił(a) film na 5
Jack_fw

de Niro grał spoko, ale nie miał gdzie się wykazać, dziwi mnie tak wysoka ocena filmu, film był mało zabawny!

ocenił(a) film na 8
Jack_fw

Ja się nie zawiodłem, dostałem mniej więcej to czego się spodziewałem i nie wiem czego niezwykłego można wymagać od takiej komedii.
Nie tylko De Niro grał spoko, Crystal też dał swoje, ten duet wzajemnie uzupełnia się tak samo jak duet z serialu "Dwóch i pół" i to mi się podoba.

użytkownik usunięty
Jack_fw

Dla mnie świetny!

ocenił(a) film na 3
Jack_fw

Dla mnie i De Niro i Billy zawsze mało namiętnymi aktorami byli ale film oglądałem w czasach kiedy oglądałem dosłownie wszystko i mało co mi się nie podobało a tu bach zawiodłem się niesamowicie, po dziś nie wiem co tam kogoś może śmieszyć i skąd taka wysoka ocena.

ocenił(a) film na 8
park3r

To jest trochę na zasadzie, że oglądało się masę filmów gangsterskich, między innymi z De Niro, a tu taka nietypowa parodia z nim samym, więc musiało się podobać większości, mimo iż jakiegoś wielkiego polotu tam nie było tylko prosta i krótka historyjka...

Jack_fw

zajmij sie czymś innym, bo filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.