PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427338}
7,7 33  oceny
7,7 10 1 33

Devil May Cry
powrót do forum filmu Devil May Cry

To ma być film anime czy normalny? Bo jak normalny to cienko to widze. I jak jeszcze japoński to dopiero sie zdziwie:P

anaparys

to będzie film [za krótki xcxcxcxc][za krótki xcxcxcxc]

lukazlukaz

Właśnie mam nadzieję że to będzie film..
Mi się by w wersji anime nie spodobał..

Vendetta_

Chyba tego filmu nie bedzie :/ Jak nawet aktorów nie podali

slimshady_13

Będzie będzie..;]
Musi być. Zdarzało się nie raz że wychodziły filmy w których przez długi czas w obsadzie widniała osoba lub dwie.
No chyba że nic jeszcze nie ma bo premiera się przeciągnie czy coś..

Vendetta_

może być głupie pewnie będzie daremny reżyser okarze się ale pewnie będzie słaby film :D

slimshady_13

Nie no może nie będzie tak źle..;]
Oby dobrali odpowiednich aktorów, efekty i scenariusz były dobre to powinno być OK..
Ale na takie filmy nie można patrzeć i zastanawiać ciągle co się zgadza a co nie bo się samemu przyjemność oglądania traci..;]

Vendetta_

Szczerze sam chciałbym żeby zrobili film. Ale zastanawiam sie jaki ma być Dante bo w grach 1,2 DMC Dante jest dość pyszny i cichy a w 3 i 4 DMC jest przezabawny i wszystko przeobraża w żart i brechta non-stop. Pewnie kogo mogą dać to Dante Trish Lady i bossem pewnie bedzie Mundus ale kto wie jak to zrobią. Dla mnie Josh Holloway genialnie sie nadaje do tej roli ! I mam nadzieje że zagra ją ;)

KuSmIeRz090

Po mojemu Dante powinien zachować swój lekeważący stosunek do ptoczenia. a co do aktora, to tak jak napiasliscie:] chociaż znając magie kina wystarczy odpowiednia charakteryzacja, liczy sie zeby aktor wyczol dantego i go odpowiednio zagrał.