PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38308}
7,0 3,9 tys. ocen
7,0 10 1 3948
7,3 20 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

W scenie, w któej Django wraz z generałem Hugo uciekają z fortu na wozie ze skradzionym złotem, w tle widać przejeżdżający samochód he he.

ocenił(a) film na 8
dekiel69

A w 58 minucie podczas bójki widać za ladą operatora z kamerą :)

ocenił(a) film na 6
radoslawbartecki

Faktycznie. W wersji DVD, którą posiadam, operatora za ladą widać dokładnie w 58.09. Dobre! Uwielbam znajdować takie "strzały", he he, he.

ocenił(a) film na 5
dekiel69

Intrygujące - w wersji dostępnej na sieci kamerzysta jest widoczny dopiero w 1:00:37. Czego w takim razie brakuje w polskiej wersji, skoro jest krótsza?

A sam film - przepraszam, ale głupiutki i strasznie tandetnie zrealizowany.

lezard

to jest zajebiste, ale to nie wygląda tandetnie moim zdaniem tylko dodaje uroku tego filmu, wręcz powiem absurdalnie, że mi ten kamerzysta pasuje za ladą:) a co do wersji to wiem, że najdłuższa trwa niecałe 93 minuty i wydaje mi się, że to jest ta do której podałem link w mojej poprzedniej wypowiedzi:)

dekiel69

znajdziesz mi to tutaj, bo albo jestem ślepy albo w tej wersji samochodu nie ma;p podaj dokładną minute i sekunde:)

http://www.youtube.com/watch?v=a5RNqYKQJnE&feature=relmfu

no chyba ze to nie ten moment z samochodem, z góry dziękuje:)

ocenił(a) film na 6
mariouszek

Podany przez Ciebie link prowadzi do filmu o słabej jakości, w związku z czym biały samochód w tle jest zupełnie niewidoczny. W tym filmie powininien pojawić się w czasie 1.42 i przejechać na horyzoncie niczym biały punkt z prawej strony do 1.46. Niestety ja sam nie mogę go tu dojrzeć.

dekiel69

dzięki za podanie momentu, spróbuje to znaleźć na lepszej jakości obrazie:)

ocenił(a) film na 8
dekiel69

Dodam, że taśma z nabojami w karabinie nie przesuwa się.