PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520155
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

F**K HATERS

ocenił(a) film na 10

Jestem zachwycony tym filmem, Tarantino wraca na dobrą drogę. Wielu z was narzeka na ten film, że brak pomysłów, oczekiwaliscie czegoś więcej, że muzyka nie ta... Ludzie, to czego wy chcecie od Tarantina który robi spaghetti western z typowym dla siebie klimatem ? Są zajebiste ujęcia, zapadające w głowie dialogi, ciekawy motyw przewodni i przedewszystkim - film się nie nudzi.

ocenił(a) film na 4
SoltyysTTM

Równie uprawnionym jest napisać "Fυck Klakiers". To po pierwsze. A po drugie jeśli mówisz, że to jest spaghetti western, to po prostu nie wiesz czym jest spaghetti western. To oczywiście żaden powód do wstydu, natomiast wypowiadanie sie na temat rzeczy, o których nie ma się bladego pojęcia jest żenujące.

ocenił(a) film na 9
Sentenza

Sentenza niestety nie masz racji . Film wpisuje się jak najbardziej w spaghetti western. I oczywiscie nie jest to powód do wstydu:)
Wracając do samego filmu, wrózę mu Oscara.Film jest fantastyczny. Umiejętnie przerysowany i jak u Tarantino niesie w zanadrzu ładunek moralny.

ocenił(a) film na 5
SoltyysTTM

Ciekawe dialogi to żadna nowość w filmach Tarantino, jednak podczas tego filmu wynudziłem się okropnie, ze względu na fatalny scenariusz. Według mnie bliżej tamu do szmiry niż do arcydzieła.