Po komentarzach jakie tutaj ujrzałem myślałem, że zobaczę jakiś "cudo Polskiego Kina" a tu wielkie rozczarowanie ! :(
Zwykły amatorski film nakręcony przez grupę nastolatków.
Policjanci grani chyba przez maturzystów bo jak zobaczyłem tego Policjanta w komisariacie (w białej koszuli i samej marynarce...maskara) ten co przyjmował od PANA ADAMA fotki...przebrany maturzysta lat 19 góra !
I co trzecie słowo "PANIE ADAMIE.... PANIE ADAMIE" jakby ten chłopaczek miał z 55 lat a tutaj widzimy młodego chłopaczka, który ma max 20 lat.
Młodzi aktorzy to i luz jakiś powinien być a nie jakieś PANANIE :(
Jestem na NIE ! Nie lubię tego typu filmów oglądać na dużym ekranie (mam na myśli swój duży ekran w domu) takie filmiki powinny być na YouTube i Wrzuta.
Ocena na 3 !
Fakt bladego pojęcia nie mam :)
a szczególnie o tym o czym był ten MEGA HIT KINOWY ! Nie wspomnę o grze aktorskiej bo tam jej też nie było bo to tylko amatorzy.
Po prostu film powstał z przypadku i śmieszą mnie takie porównania jak Twoje i innych "Polska odpowiedź na ADWOKAT DIABŁA" wow...
:)
a słyszałeś o czymś takim jak kino amatorskie? film został zrealizowany przez grupę znajomych, bez wielkich gwiazd aktorskich i kosmicznych efektów specjalnych. zgadzam się, że gra aktorska była w zasadzie na poziomie klanu czy innego m jak miłość, chociaż nie brak było też lepszych momentów, za to fabuła była świetna i na tym człowiek powinien się skupić przy tego rodzaju filmach. kino amatorskie to jest zupełnie inna bajka i inaczej trzeba do nich podchodzić niż do profesjonalnej produkcji, nikt tym filmem oskara zdobyć nie chciał. no ale skoro jesteś miłośnikiem obrazów typu "Tylko mnie kochaj", to nie dziwię się, że w tego rodzaju obrazach rozrywki raczej nie znajdziesz.