Daję z czystym sercem 8/10. Świetny film. Kiedy już traciłem wiarę i nadzieję, że w Polsce można zrobić dobry thriller, trafiłem na to cudeńko i naprawdę wielkie brawa. Jasne, że można by się przyczepić do kilku rzeczy, ale to w końcu film offowy, bez nie wiadomo jakiego budżetu i tak trzeba na to patrzeć. Najważniejsze wtedy jest nie gra aktorska czy świetne zdjęcia i efekty (choć w tych rzeczach jest naprawdę nieźle), a ciekawy pomysł i dobra realizacja tegoż pomysłu. Tu film broni się na całej linii. BRAWO, a teraz czekam na porządny polski horror :)
Pierw chciałem dać taką samą ocenę. Ale jak poczytałem i dowiedziałem się, że to film zrobiony przez kilku typów z mojego miasta to stwierdziłem, że dam 10.
Film jest świetny, dawno tak dobrego polskiego filmu nie oglądałem. Polecam każdemu. Szkoda, że ten film nie jest pokazywany w kinach w całej Polsce, choć z drugiej strony ten obraz pokazuje, iż nie trzeba wielkich nazwisk w obsadzie, by powstał genialny film.
Przyznaje że żaden film tak mnie nie trzymał w napięciu 8,5/10 i dodaje oczywiście do ulubionych