6,9 6,4 tys. ocen
6,9 10 1 6373
Dla Ciebie i Ognia
powrót do forum filmu Dla Ciebie i Ognia

Daję z czystym sercem 8/10. Świetny film. Kiedy już traciłem wiarę i nadzieję, że w Polsce można zrobić dobry thriller, trafiłem na to cudeńko i naprawdę wielkie brawa. Jasne, że można by się przyczepić do kilku rzeczy, ale to w końcu film offowy, bez nie wiadomo jakiego budżetu i tak trzeba na to patrzeć. Najważniejsze wtedy jest nie gra aktorska czy świetne zdjęcia i efekty (choć w tych rzeczach jest naprawdę nieźle), a ciekawy pomysł i dobra realizacja tegoż pomysłu. Tu film broni się na całej linii. BRAWO, a teraz czekam na porządny polski horror :)

ocenił(a) film na 10
Marcys_2

Pierw chciałem dać taką samą ocenę. Ale jak poczytałem i dowiedziałem się, że to film zrobiony przez kilku typów z mojego miasta to stwierdziłem, że dam 10.

ocenił(a) film na 10
nowaczek25

Ja też dałem dyszkę. Więcej takich filmów!

ocenił(a) film na 10
jasio432

Ja również 10! Ten film stał się jednym z moich ulubionych polskich filmów.

ocenił(a) film na 7
Marcys_2

Film jest świetny, dawno tak dobrego polskiego filmu nie oglądałem. Polecam każdemu. Szkoda, że ten film nie jest pokazywany w kinach w całej Polsce, choć z drugiej strony ten obraz pokazuje, iż nie trzeba wielkich nazwisk w obsadzie, by powstał genialny film.

ocenił(a) film na 8
Marcys_2

Przyznaje że żaden film tak mnie nie trzymał w napięciu 8,5/10 i dodaje oczywiście do ulubionych

ocenił(a) film na 8
Bondman

No może przesada że żaden ale mało jaki w każdym razie cholernie dobry film