PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78335
3,4 24 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

Pewnie piękna Małgosia będzie miała dochodową pracę w Polsce oraz jakiegoś przystojnego chłopaka i będą żyli długo i szczęśliwie.

Polish

Tak, wydaje mi się ze to bedzie kolejny taki sam film. I ten cały polski Brad Pitt czyli Zakościelny - szkoda słów.

Rubicon

Co to w ogóle za głupie pytanie "Czy znajdzie?" Obrażacie naszą inteligencję tym durnym pytaniem.

Polish

Dlaczego tak malo dobrych polskich filmow?
Chyba juz nic wiecej Polacy nie wyprodukuja poza kolejnymi, identycznie banalnymi komediami romantycznymi na ktore poleci pelno ludzi bo dadza 'urodziwa' obsade i wszystkie mamusie z coreczkami do lat 12 a takze znudzone zyciem panie po 40.

No coz, gratuluje

użytkownik usunięty
Polish

Czy znowu musimy ogladać taką samą komedię co rok temu?! TMK mi się podobało, ale przecież nie można w kółko oglądać takich samych komedii romantycznych.W dodatku ta Cieślak to jakiś nie wypał. Nie za dobrze wyglada.

:)))

daf

Rzeczywiście Anna Cieślak nie pasuje do tej roli,moze z jej wcześniejszymi włosami ale te są okropne.Coś mi sie nie chce wierzyć ze tyle widzów na nią głosowało,większośc zna ją tylko z roli w Egzaminie z życia,no ale pewnie się reżyserowi spodobała i widzowie nie maja nic do gadania.Wyników końcowych nie pokazali,tylko oznajmili kto wygrał.

Ana_Lucia

Nie no, aż tyle osób na nią nie głosowało. Najwięcej na Kożuchowską. Pomiędzy nimi na pewno była ogromna różnica, ale jednak trafiło na Cieślak, o której pierwsze słyszę.

Polish

galeria z filmu

http://film.onet.pl/N,39502,1,1,0,galeriao.html [film.onet.pl/N,39502,1,...]

Polish

Jesli o mnie chodzi to bardzo się ciesze,że główną rolę zagra Anna Cieslak.Ile razy mozna oglądać jedne i te same twarze na ekranie.Niech dadzą szansę komuś jeszcze.Anna jest naprawdę ładna,choć czasami jak zle dobiorą jej fyzure to jest gorzej.A aktorka jest dobra.Widziałem ją w teatrze i jest niezwykle przekonująca.

Martin_Eden

Główną rolę wygrała Kożuchowska ale ją wywalili i dali inną rolę. Czemu Zakościelnego tak nie potraktowali. Znowu komedia z nim.