PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78402
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

Sama na początku myślałam: "kolejne beznadziejne love story", ale potem strasznie mi się spodobał! I nie wiem dlaczego się go tak czepiacie i takie słabe oceny dajecie? Naprawdę spoko komedia! Super zagrali Maciej Zakościelny i Anna Cieślak! Brawo! 10/10 Arcydzieło;]]

ocenił(a) film na 4
Karooolcia

10/10??? Oj, to chyba 'lekka' przesada... Nie wiem, za co dałaś temu 'arcydziełu' tak wysoką ocenę.

Eruaniel

O gustach się nie dyskutuje;) Dlatego ja nie zamierzam tego robić! Mi się podobało - Tobie nie. I jaki z tego wniosek? Każdy ma inny gust.
Pozdrawiam Serdecznie.

ocenił(a) film na 4
Karooolcia

;) No masz rację. Również pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 2
Karooolcia

Gust gustem, ale może chociaż jakieś argumenty?

Chocolate_7

Powiedziałam już dlaczego mi się ten film podobał, dlatego nie zamierzam ponownie tego pisać. Nie chcę też już na ten temat dyskutować. Film się podobał i tyle :)

Karooolcia

Mnie również film bardzo się podobał xD Jedna z najlepszych polskich komedii romantycznych.

Pinki106

No mi też się bardzo podobał . ;D Ogólnie to jak szłam na to do kina to byłam przygotowana na kompletną klape, ale się myliłam. (;

Agata_3101

fabuła tego filmu to kompletny gniot, gorzej niż w amerykańskich produkcjach..
aczkolwiek ma duży plus za zdjęcia i muzyk(choć jest nią trochę przeladowany)

ocenił(a) film na 2
skazanynabluesa

Przesadzasz, jakbym byl 13 letnia dorastajaca emocjonalnie nastolatka, pokochalbym tzn. pokochalabym ten film i wszystkie polskie komedie romantyczne, niezalenie od tego czy graja tam male slodkie dzieciaki czy tylko przystojniaki z jakismis laskami z "Tanca z Gwiazdami".