Dom 1000 trupów

House of 1000 Corpses
2003
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 15685
6,5 16 krytyków
Dom 1000 trupów
powrót do forum filmu Dom 1000 trupów

Rozpisywać się nie będę.... bo poprostu nie ma o czymm.. Tak ogólnie: Z daleka od tego filmu... poprostu nie warto

miya20

popieram, straszny syf.

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

napisała dziewczynka, która step up 3D oceniła na 10 gwiazdek;) faktycznie opiniotwórczy autorytet!

blue_turk

a ty to coś oceniłeś na 10/10 i Halloween. Wiec nie zaczynaj ze mną. Rozumiemy się? :)
Innym się to podoba,innym nie. Mnie nie i nie jestem tutaj jedyna.

mrs robinson

A co do Step Up 3D film mi się podoba,ciekawa muzyka, układy... Masz coś do tego? Lepiej ze mną nie zaczynaj, marny człowieczku.

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

Step Up 3D jest to bani:)Film dla zakompleksionych nastolatek ale co kto lubi

TaSiOr_filmweb

ja nie jestem zakompleksiona,wprost przeciwnie. Step Up 3d byl calkiem niezly. Opowiadasz bzdety. Ten film tez mi sie nie podobal,przede wszystkim slaba gra aktorska,film bardziej smieszy,niz straszy. Odradzam.

japanxpraline

no ja tak samo nie jestem zakompleksiona,nie wiem o czym gadasz. [?]

ocenił(a) film na 8
mrs robinson

"film bardziej smieszy,niz straszy." bo to ku*wa nie jest typowy slasher co ma straszyć, tylko czarna komedia, kumasz dziewczynko? a tak w ogóle, jak tutaj niektórzy piszą, dajcie sobie dziewczynki spokój z takimi filmami i lepiej sobie odpalcie Hanne montane, tam napewno znajdziecie coś dla siebie!

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

Idzcie sie leczyc. Po chjua komentujecie (i na litosc boska ogladacie) filmy ktore nie leza w waszym guscie?? Dla jednego syf to glupkowate komedie romantyczne albo taniec w filmie a dla innych pastiszowy wytwór Roba Zombiego. O samym Robie Zombie jest film dokumentalny- jak juz tak sie pasjonujecie kinematografia to poznajcie Roba -potem przez pryzmat jego osoby oceniajcie jego dziela :)

ocenił(a) film na 3
czarnowidz

Oglądałam ten film pierwszy raz w wieku 10 lat - i przyznam - wtedy był dla mnie szokujący i mega straszny. Niedawno oglądałam go drugi raz i wg mnie- nic strasznego. Naprawdę.

ocenił(a) film na 2
czarnowidz

A skąd ktoś ma wiedzieć,czy film leży w jego guście jak go nie obejrzy ?