Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

co za tragedia!!!!!!!!!!
zmarnowałem tylko czas i pieniądze ;/
na ulotce było napisane : Piła była jedynie niewinną zabawą...
to były chyba jakieś żarty...

PORAŻKA

ocenił(a) film na 2
Araiser

chyba większego ochłapu niż ten dom w głębi lasu nie widziałem...
co do mózgu - przygadał kocioł garnkowi..
chociaż nawet to wyrażenie wymaga głębszego zastanowienia.
a ty nie masz mózgu tylko kupe xD

ocenił(a) film na 8
bartek12338

Przyganiał chłopcze, pogrążasz się okrutnie. Dorośnij i wtedy pogadamy.

ocenił(a) film na 2
Araiser

dla twojej wiadomości jestem już dorosły ..
a my gadac nie będziemy bo z bez mózgami się nie trzymam..
jak to mówią... z jakim przystajesz takim się stajesz... a sądząc po tobie żyjesz w bardzo ciekawym otoczeniu.. niemyślących kup...
po twoich żenujących wypowiedziach uważam że nie możesz być z Polski.. pewnie jesteś Made In China :D

ocenił(a) film na 8
bartek12338

I znowu źle; "Z kim przystajesz(...)". A to, że jesteś pełnoletni nie oznacza, że jesteś dorosły.

ocenił(a) film na 2
Araiser

dla twojej wiadomości : w języku polskim jest takie coś jak synonimy czyli wyrazy bliskoznaczne...
musisz być naprawdę tępy żeby nawet nie potrafić zinterpretować przysłowia.. bo nawet ułom skojarzy o co chodzi a ty się o duperele czepiasz.. w sumie tylko to co zostało..
idż oglądać dom w głebi lasu, kup sobie popcorn, usiądź na sofie, i zatop beznamiętnie w tych ochłpapie ;)

ocenił(a) film na 8
bartek12338

Rozumiem, że zmieniasz sobie treści również w np. umowach, wierszach, hymnie, przecież każdy sobie może interpretować Twoje synonimy. Robisz z siebie mądralę, a nawet przysłowia dobrze nie znasz. Celowo też go nie zmieniasz. Czepiam się, bo mnie denerwują kretyni.

ocenił(a) film na 2
Araiser

to pewnie sam siebie denerwujesz...
to strasznie smutne żyć z taką świadomością i patrzeć na twarz kretyna kazdego ranka w lustrze :( so sad :(

ocenił(a) film na 8
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
bartek12338

Mówisz, że będziesz wszystkich hejtować? Jakiś ty twardy, błyskotliwy i elokwenty. A na kinie znasz się jak mało kto! W gimnazjum czy tam liceum musisz brylować...

użytkownik usunięty
bartek12338

Musisz siać postrach na przerwach. Ile kanapek ostatnio zakosiłeś kolegom?

użytkownik usunięty
bartek12338

Jak już to siał, bo lata edukacji mam już dawno za sobą. ;)

ocenił(a) film na 2
bartek12338

Daj spokój Bartek. Co może mieć w głowie człowiek, który wielbi taki badziew, a filmowi "Nietykalni" wystawia ocenę `1`. To zwykły snob, który uważa ze pojadł wszystkie rozumy i jest najlepszym krytykiem wina oraz kina. Do tego wielki amant, koneser kobiet. Haha. Żałosny i śmieszny polski Ian Ziering, który swoje kompleksy krótkiego wacka leczy jedynkami i chamowatymi wpisami na filmwebie.

ocenił(a) film na 2
berni_

w pełni się zgadzam!!!!

ocenił(a) film na 2
kaczoburger

Skoro mówisz, że on w dupie był i gówno widział, to Ty musiałeś najwidoczniej też tam być bo skąd byś wiedział o takich rzeczach? a może tam jest po prostu ciemno? a może jakiś tunel?? nie wiadomo, więc Ty, skoro piszesz o takich rzeczach to musisz to doskonale wiedzieć. Także może opowiesz mi o tej zacnej przygodzie w dupie? Jak tam było? Fajnie??? Co tam porabiałeś?:DDD

ocenił(a) film na 8
demonicznymrok

Wow, co za riposta, wspaniale wpasowuję się w nastolatka o nicku demonicznymrok.

ocenił(a) film na 2
Araiser

Bo ja jestem demoniczna i nawiedzona i mroczna ...

ocenił(a) film na 10
bartek12338

Jaką parodią Piły? Ten film parodiuje SLASHERY to o Pile to zwykły chwyt marketingowy żeby więcej osób obejrzało.

DzielnaKasia

Jeśli liczyłaś na horror to rozumiem twoje rozczarowanie. Ten film to nie jest horror tylko komedia w klimatach horroru. Coś jak "Armia ciemności". Powinni to poprawić na filmwebie bo wprowadzają ludzi w błąd.

DzielnaKasia

Też chciałem dać dwie jedynki, ale się nie da, więc dałem jedynkę i jeszcze 0.

ocenił(a) film na 9
bartek12338

https://www.facebook.com/Horrorowo?fref=ts

użytkownik usunięty
bartek12338

haha znawca horrorów oceniający ''Drogi...'' na 10

ocenił(a) film na 2

nie jestem żadnym znawcą..
dałem drogom 10 bo nikt nie potrafi ich docenić....

ocenił(a) film na 2
kaczoburger

ahh to ludzi którym ten rzekomy HIT się nie podobał nazywasz hołotą?
musisz być bardzo kulturalną osobą :)

dostane autograf od takiej inteligentnej osoby jaką jesteś ty???? Proooszeee... zawsze to było moje marzenie :DDD

ocenił(a) film na 2
kaczoburger

moja wypowiedź była po prostu zbyt skomplikowana żeby zmieścić się w jednej...

po tym że napisałem moje zdanie w paru wypowiedziach świadczy że jestem pospolitą gnidą??
twoje spostrzeżenia są naprawdę niewiarygodne!!! napisz o tym książkę a może zostaniesz jakimś wybitnym profesorem filozofii i srania komuś na morde :D naprawdę to jest dla ciebie idealny zawód!!! tylko nie wiem czy znajdzie się jakaś uczelnia która będzie chciała cię kształcić :P
no ale próbuj... może najdziesz jakieś gówno w którym na pewno świetnie się odnajdziesz.. w końcu to twoje klimaty :DDDD

bartek12338

Tez ten film mi sie nie podobał. Jak zobaczyłam początek to myslałam ze to jakas komedia a potem bylo tylko gorzej. Jeden jak jeden ale ode mnie nie więcej niz 4.

ocenił(a) film na 8
bartek12338

Po co wy temu przyglupowi odpisujecie ?
Olac trola cieplym moczem.

Debili ktorzy nie potrafia zrozumiec filmu i okreslic jego gatunku bez pomocy portali i plakatow nie brakuje ;)

WIec wszyscy razem podziekujmy cebulakowi slodkim nara :)

A co do filmu daje mocne 8 :)
Pare naprawde swietnych scen :)

ocenił(a) film na 7
bartek12338

Film jest dobry choć nie wszystkim się podoba.
Mi dajmy na to przyjemnie się go oglądało a mój kuzyn stwierdził że to szajs po 15 minutach.
Ja lubię inne filmy a on debilne.
Przecież go za to nie zabiję ani on chyba mnie (bo poszedłem w masę i mi rady nie da).

ocenił(a) film na 2
zajoc123

jak mówisz że fajnie to fajnie

ocenił(a) film na 4
bartek12338

Hehe, wyraź opinię, że Ci się film nie podoba to Cie zbluzgają. Mi się film też nie podobał i chociaż nie uznam go za totalne dno to z czystym sumieniem przyznam, że był badziewny. A dla ludzi co sie rzucają, że to satyra-obejrzyjcie sobie 'Porąbanych' :)

Osiolek_87

W jaki sposób, obejrzenie "Porąbanych", może wpłynąć na fakt, że "Dom w głębi lasu" jest satyrą?

ocenił(a) film na 8
bartek12338

Tak to jest jak się wypowiada ktoś kto gówno wie... nie ma gorszych niż idioci z kijem od szczotki w dupie. Dla mnie właśnie horrory typu zejście są tak żałosne że aż śmieszne, po prostu to nie jest film dla idiotów wiec z połowa ponad społeczeństwa może mieć problem z odbiorem tego filmu, biorąc pod uwagę jaką tandeta króluje ostatnio w gatunku horror, ten film jest czymś fenomenalnym. Wysokie ego nie znaczy wysokie IQ typie

kryszti

Horror Zejście i Zejście 2 nie są ani żałosne ani śmieszne .Dom w głębi lasu oceniany w kontekście satyry horroru wcale nie jest fenomenalny tylko po prostu dobry . Reklama tego filmu miała wpływ na negatywną ocenę ,nie jest to jednak obraz dla wybitnych znawców filmowych .Gatunek horroru nie ma przyszłości i coraz bardziej chyli się ku upadkowi i ulega twórczej degradacji .Paradoksalnie Dom w głębi lasu jest tego przykładem .Brak pomysłu na ciekawy klasyczny horror ,będzie ewoluował coraz bardziej w takim kierunku satyry , parodii, komedii, żartu , fantazyjnych abstrakcyjnych dziwadeł filmowych , które z czasem z kinem grozy nie będą miały nic wspólnego. Prawdziwym fanom horroru pozostanie w przyszłości zadowolić się starymi dobrymi filmami .Ten film jest fenomenalną zapowiedzią upadku gatunku horroru w niedalekiej przyszłości .

ocenił(a) film na 8
soulheart

Ależ owszem zejście i zejście 2 to namiastka horroru. Nie jest to może film dla wybitnych znawców filmowych kimkolwiek oni są lecz dla koneserów horrorów. Owszem gatunek horroru ma świetną przyszłość a że większość horrorów teraz jest wtórna... no cóż właściwie to nie tylko horrorów, pójdź w swoich pseudoteoriach o krok dalej i powiedz że cały filmowy przemysł chyli się ku upadkowi. Połączenie horroru z komedią świetnie funkcjonuje od dekad wystarczy wspomnieć Martwe zło czy Martwicę Mózgu, może po prostu twórcy nie chcieli kręcić horroru "na poważnie" tylko zrobić coś świeżego i zaskakującego, może chcieli wyśmiać to że większość horrorów jest na tym samym schemacie. Ale prawda jest taka że każdy gatunek można sparodiować i w kazdym gatunku zostało prawie wszystko wymyślone. Tzw prawdziwe kino grozy jak to określasz dla mnie nie istnieje nie rozumiem jak można się bać na horrorach dla mnie to abstrakcja , ja oglądam i starsze i nowsze horrory i wręcz starsze są właśnie śmieszniejsze bardziej kręcone w żartobliwym lekkim stylu. Ogólnie to masz jakąś paranoję chyba ale z tym się zgodzę że w gatunku horrorów jest posucha, ale w sumie to w każdym innym też jest posucha, teraz filmy są bardziej kręcone dla pieniędzy i na odpi*rdol. W sumie to gówno prawda horror ma się tak samo dobrze jak kiedyś z tym że wiadomo że predzej czy później pomysły się wyczerpują ale jestem pewien że jeszcze nie raz zostanę zaskoczony znakomitym horrorem, jeżeli ma upaść kino grozy to upadnie cała kinematografia