Na początku się bałem tego filmu.Ale postanowiłem Go obejrzeć i nie zawiodłem się
Rewlacyjna gra aktorów
Ciekawa fabuła
I fajne sceny zabijania
Dla Mnie 10/10
horror to jest do około 50min.. bo potem to dla mnie juz komedia a i to nie śmieszna.
ty mały gówniarzu !!! masz ocenionych raptem kilkanaście filmów w tym większość bajek na 10 i 9 a projekt x oceniłeś na 1
-_-. z chłopakiem jednogłośnie doszliśmy do wniosku że jesteś efektem pękniętego kondona.
chłopcze zostaw komputer i spakuj się bo jutro szkoła. A swoje mądrości zachowaj na forum z bajkami które widze z lubością oglądasz.
Chłopaczku ja już szkołe dawno skończyłem.Każdy ogląda to co lubi i to jest moja opinia.To wolny kraj.
Uspokójcie się trochę. A co do filmu to taki z niego horror jak z Kubusia Puchatka. Wierzcie mi, znam się na horrorach.
ziomek gdzie ty się podziewasz. myślałem że nie żyjesz:D To ja wally, dawaj pozadymiamy na Inne hehehehehe nudy bez Ciebie hehehehehehe
ps nie wiesz dlaczego nie mogę Ci wysłać pw?
Hahaha 10/10. Dzieki stary naprawde sprawiles, ze ta noc zaliczam do udanych dzieki temu tekstowi :D
chociaz trolluje chlopak, starsze grono nie powinno dac sie tak latwo prowokowac... to forum filmowe, ignorujmy to zamiast kontemplowac czy ktos jest 'ofiara peknietego kondoma'...
Tylko bez takich tu. Każdy może mówić co chce i oceniać jak chce. Skoro ty uważasz się za takiego znawcę to ok ale nie obnoś się przy tym ze swoim prymitywizmem i chamstwem.
10/10 to może przesada ale fabuła przednia. Ja bym ten film potraktował jako satyrę wszystkich horrorów. Najlepsze Kyoto! Nie pamiętam jak nazwali Samare Morgan z The Ring ale jak ta Japoneczka zamykam jej złego ducha w żabce to po prostu mnie rozwalili sam Hiroshi Takahashi nie powstydziłby się żabki :D Ten film dodaje do ulubionych;)
z tego co pamiętam, to parodia ma wyśmiewać, a nie wprowadzać człowieka w zażenowanie. Dziękuję za upewnienie mnie w mojej ocenie. Stawiam ten film obok takich "arcydzieł", jak Rec 3, czy Superman 4, a jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć horror przynajmniej o dwie klasy lepszy i posiada półtorej godziny do stracenia- polecam obrady sejmowe- dopasowywują się bardziej gatunkowo, niż to coś. Jeśli ktoś powie, ze się nie znam- trudno, ale uwazam, ze 10 dla takiego filmu, podczas gdy Avengers dostaje tylko 3- radzę udać się do specjalisty, lub dalej oglądać Muppety, jako jeden z najwyżej ocenianych filmów, jak to autor całego tematu miał zaszczyt uczynić.
W pelni sie z toba zgadzam. Spodziewalem sie dobrego horroru cos ala Evil Dead 1 w nowej oprawie, a dostalem mieszanke komediowo-fantasy z 2 minutkami slabego horroru. Ta lapa na koncu filmu wogole mnie rozwalila co to kuzwa mialo byc God Of War 4 na playstation ? Zenada
Przepraszam, nie chcę się kłócić przychodzę w pokojowych zamiarach i bez siekiery. Chciałabym zapytać czy mogę prosić o tytuł jakiegoś naprawdę dobrego horroru? Oglądam thrillery, horrory i żaden mnie nigdy nie wystraszył, ani trochę mimo, że jestem dziewczyną huh. A ten pan powyżej z tekstem o muppetach zabił mnie kategorycznie, i rozbawił w pozytywnym znaczeniu nie negatywnym.
Horrory lub thrillery? The Grudge, jeden z lepszych, jaki widziałem w gatunku. Kino Kinga, jak np Dzieci Kukurydzy też jest calkiem niezłe. A jak chcesz coś, co ryje całkowicie psychikę- polecam Ptaki :D
Właśnie i pojawia się kluczowy problem, oglądałam wszystkie nie ruszyły mnie. :<
Widocznie dzisiejsze kobiety, to terminatory, którym już nic nie zaszkodzi, ani im nic nie straszne ^^
Skoro większość (zaznaczam nie wszyscy), ktoś musi być przysłowiowym ''terminatorem'', choć dla mnie to powód do dumy więc powinnam odpowiedzieć dziękuje za komplement. Ale takie tematy nie na forum o filmie, tylko na psychologiczne.
Zalezy co lubisz ... Jesli lubisz grudge to polecam Tunel japonski horror, Red Eye 2005 koreanski, Ring 0, Bagno, Pulse, Zycie za smierc 2005 ... tak na poczatek
Ty chyba horroru synku jeszcze nie widziales bo to horrorem napewno nie jest bardziej fantasy, a co do gry aktorow to chyba porzadne aktorstwo tez jest twoim oczom nieznane ...
Komentarze na poziomie podstawówki.
Dajcie se siana.
Mnie się ten film podoba i koniec kropka.
Zgadzam się mi również film bardzo się podobał taki inny od tego współczesnego chłamu który teraz kręcą a bardzo lubię filmy tego typu wręcz jestem ich fanem od wielu lat pomysł z tym show bardzo mi przypadł do gustu na film długo czekałem ale naprawdę było warto generalnie wszystko na plus ja daje z czystym sumieniem 9/10 oby więcej takich filmów popieram cię Kevin.
Zalozcie grupke na filmweb duzych dzieci, wielbicieli mangi i fantasy bo ten film moze jedynie trafic w takie dziecience gusta ...
Masz problem smarku, ze inni dorosli, ze sporym starzem widzowie opisuja gowno takim jakim jest ?? Mnie twoja opinia na temat tego filmu cyka, zwlaszcza jak widze, ze glownie gustujesz w bajkach wiec twoj gust filmowi jest na poziomie niedorozwinietej stonogi ...
Ogladaj se co chcesz. i jak chcesz. Na moje mozesz nawet dawac dyszki ,,M Jak Milosc,, albo ,, Klan,, mnie to cyka ...
Tylko nie udawajcie 9-latki nie wiadomo jakich szpecow od horrorow mowiac, ze lepszego horroru od lat nie bylo bo zabijacie mnie smiechem dzieciaczki ...
Dziecko czego ?? Nie wiem na czym sie dziecinkow wychowywales ale mow po ludzku. Tak apropo to twoje teksty uswiadczaja mnie w przekonaniu, ze nie masz wiecej niz 9 lat ... Takze pora zmienic pampersa wypic gorace mleczko i lulku bo jutro rano masz przedszkole ...
Popatrzyłem sobie co Ty oglądasz i to jak oceniasz jest śmiechu warte. Dobrym horrorom dajesz oceny 2,3,4,5,6,7.A trzy badziene filmy oceniłeś na 10/10.
Ty naprawdę jesteś nieźle posrany
Co wedlug ciebie jest dobrym horrore dzieciaczku Pila czy Wrong Turn ? :D Wracaj slupki liczyc z matematyki bo pani robi jutro kartkowke ...
Meczysz mnie szczylu z synoninem niedopchniecia czlonka... Poddaj sie eutanazji ...