Co to za aktorzy, co to za nędzny klimat! bajka mojego dzieciństwa a tu taki syfff, gościu nawet włosów nie ma podobnych do songa! potrzebuje terapi, tabletek na uspokojenie. bynajmnie świeta skopane!!
Kurwa!! A od kiedy w anime Dragon Ball był Vegeta!!!!??? Przecierz to jest lekko zmienio0na adaptacja pierwszej serii o smoczych kulach. Nie rozróżniacie Dragon Balla od Dragon Ball Z?!
A film i tak jest dobry. Przecierz takiego anime nie da sie w 100% odwzorować. To nie jest przeniesienie z kreski na ludzi tylko to jest adaptacja. Mnie się podoba ta wersja przygód Goku, a to ze jest sporo różnic z oryginałem to niema żadnego znaczenia.
Oglądam film bazujący na mandze/anime, a nie na jej kopii. Jakbym chciał obejrzeć interpretacje mangi to włączyłbym sobie anime, a jak chce zobaczyć coś nowego to ide na ten film...
Nie zrozumiales ironi?Skad wy sie bierzecie.
"Przecierz to jest lekko zmienio0na adaptacja pierwszej serii o smoczych kulach. Nie rozróżniacie Dragon Balla od Dragon Ball Z?!"
WTF?To jest lekko zmieniona adaptacja?Po tym zdaniu wnioskuje ze nigdy nie ogladales DB.
"A film i tak jest dobry." Bo co ??
"Mnie się podoba ta wersja przygód Goku, a to ze jest sporo różnic z oryginałem to niema żadnego znaczenia." Zalezy dla kogo.Nikt nigdy nie mowil o dokladnej kopii anime ale bez przesady.
"Oglądam film bazujący na mandze/anime, a nie na jej kopii." A jaka byla kopia mangi/anime ze film wlasnie na tej kopii bazuje??
"Jakbym chciał obejrzeć interpretacje mangi to włączyłbym sobie anime, a jak chce zobaczyć coś nowego to ide na ten film..." Nie warto komentowac.
michal9o90 nie nerwuj sie tak ;]
"cioto, bo to jest DB a nei DBZ, co za debile, nawet nei czytają opisów, rzygać to mi sie chce z waszego powodu, chcesz to idź płakać do mamusi a nei zasmiecasz forum, kurwa co za zjeby jeszcze milion takich tematów załużcie, bo wam się nei podoba film." W sumie masz racje.Ostatnio jest jakas fala durnych tematow.To chyba przez to ze wiosne poczuli ;]
"A nawet nie byliscie w kinie żałosne, sami się ośmieszacie." Tu akurat nie masz pewnosci :D
"PS: powtarzam dla nieodrozwinietych debili, film opiera się o DB a nie DBZ, i jest to film nakręcony w konwencji bardziej realnej, po trzecie jest to tlyko nawiazanie do DB, a nie wierna kopia, mnie sie osobiście podoba i z chęcią go obejrze, trochę jest zgrzytów w fabule i efekty specjalne zwalone ale tylko tyle, w tej chwili oceniamna 6-7/10." Widziales film czy nie?Bo jesli nie a oceniasz go to cos nie tak ;]
BraVe_2
"Co to za aktorzy, co to za nędzny klimat! bajka mojego dzieciństwa a tu taki syfff, gościu nawet włosów nie ma podobnych do songa! potrzebuje terapi, tabletek na uspokojenie. bynajmnie świeta skopane!!"
Do autora tematu DB to nie bajka ale w jednym sie z toba zgadzam.Potrzebujesz terapii.Najlepiej psychiatrycznej.Proponuje ci zglosic sie do najblizszego szpitala psychiatrycznego.Tam bedziesz mial miekkie sciany od ktorych bedziesz mogl sie odbijac nie robiac soie krzywdy bo forum i ogladanie filmow nie jest dla ciebie ;]
dlatego się wkurzyłem, bo juz dosyćmam oglądania conajmniej dwóch tygodni wkołko tych semaych tematów, a poziom dyskusji, który kiedy to ejszcze my rozmawialiśmy nie był zbyt wysoki, ale teraz to spadł do poziomu psa, a nie przepraszam, to by była obraza dla psów.
oceniam robotę jaka wykonali twórcy, po tych wszystkich filmikach na youtobe, wywiadach w telezwizji, scenach z filmu, wkońcu fabułę znam, efekty widzę jakie są, wiem jak do tego się przyłożyli twórcy, więc to wszystko mozna ocenić, btw. nie wystawiłem nadal oceny na filmwebie, narazie tylko mówię, na ile bym ocenił, wszystko się okaże po obejrzeniu w kinie.
merowing
heh nie no jak ja oglądalem bajke to pierdolilem jakiegos songa tylko podobal mi sie Vegeta ale sorka za pomylke dobrze ze kolo wyzej zjebal wszystkich ;] przeciez nawiazuje do DB A nie do DBZ pojebalo mi sie chociaz ciekawsze pewnie by bylo gdyby zrobili to z DBZ a nie Db to tylko moje zdanie Pzdr
cioto, bo to jest DB a nei DBZ, co za debile, nawet nei czytają opisów, rzygać to mi sie chce z waszego powodu, chcesz to idź płakać do mamusi a nei zasmiecasz forum, kurwa co za zjeby jeszcze milion takich tematów załużcie, bo wam się nei podoba film.
A nawet nie byliscie w kinie żałosne, sami się ośmieszacie.
PS: powtarzam dla nieodrozwinietych debili, film opiera się o DB a nie DBZ, i jest to film nakręcony w konwencji bardziej realnej, po trzecie jest to tlyko nawiazanie do DB, a nie wierna kopia, mnie sie osobiście podoba i z chęcią go obejrze, trochę jest zgrzytów w fabule i efekty specjalne zwalone ale tylko tyle, w tej chwili oceniamna 6-7/10.