Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Zasady gry:
Zasady:
* Każdy aktor zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" po jednym aktorze.
* Przy "ratowanym" aktorze piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabijanym" aktorze piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy artysta uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów będzie wynosiła 0 wędruje do Hall of Shame.
* Gdy jakiś aktor dostanie się do HoF bądź HoS następna osoba dodaje nowego aktora.
* Głosować można tylko raz dziennie i nigdy 2 posty pod rząd.
*Osoba która zabiła (0 pkt) bądź wyniosła aktora do 60 pkt nie dodaje nowego - robi to następna osoba za nią.

1.Goku (Justin Chatwin) - 30
2.Roshi (Yun-Fat Chow ) - 30
3.Bulma (Emmy Rossum ) - 30
4.Chi Chi (Jamie Chung ) - 30
5.Lord Piccolo (James Marsters ) - 30
6.Yamacha (Joon Park ) - 30
7.Mai (Eriko Tamura) - 30

Więc zacznę pierwszy:

1.Goku (Justin Chatwin) - 30
4.Chi Chi (Jamie Chung ) - 30 SAVE
6.Yamacha (Joon Park ) - 30 KILL

ocenił(a) film na 1
MikexD

:D:D Super pomysł z tą grą:)))

robiłeś kupsztola i na to wpadłeś zgadłem...??

Seriously ziom, wtf?

Odpal se GTA na kompie jak chcesz pograć... nie wiem, saper czy lemingi bele co tylko daruj...

Ps. Mam nadzieje ze to sarkazm, jesli tak to sorka nie załapałem.

ocenił(a) film na 7
Yasiu

Głupia gierka ale co tam:
1.Goku (Justin Chatwin) - 30 SAVE
6.Yamcha (Joon Park ) - 30 KILL

ocenił(a) film na 5
Doktor_Wong

1.Goku (Justin Chatwin) - 32 SAVE
6.Yamcha (Joon Park ) - 28 KILL

ocenił(a) film na 1
forsakenvanity

chi chi na plus
yamcha na ogromny minus

ocenił(a) film na 2
MikexD

użytkowniku ile masz lat 12?! ech... widzę że ten portal naprawdę przeszedł w ręce głupich nastolatków bo gdzie kolwiek zajrzę tam podobne tematycznie topicki!!

ocenił(a) film na 5
Victor_Delacroix

Lol, założę się, że nie tylko 12-latki zakładają takie topicki ;p
Ciekawe ile masz lat, uważając, ze nastolatkowie są głupi, tylko dlatego, że grają w głupie gry xD

ocenił(a) film na 1
forsakenvanity

krillan 60
oto potwierdzenie:
http://danbooru.donmai.us/data/0d4ad259f54891eb483e140d86344877.jpg

ocenił(a) film na 3
MikexD

Chooopie, bez urazy ale masz narabane:) Zajmij sie moze czyms, nie wiem, skos trawnik, albo idz grabic liscie w parku.

ocenił(a) film na 7
VIPer

Kurde no ja nie mogę, wstawiasz jakieś debilizmy, a potem się dziwisz, że szkoda mi czasu na odpisywanie Ci. Za wszelką cenę chcesz zaistnieć jako przeciwnik filmu, a robisz z siebie kompletnego durnia. Czy Ty w ogóle wypowiedziałeś się tutaj na temat filmu? Ubek, Eneru, Victor to wnerwiający, wulgarni prowokatorzy, ale dickterminated to zwykły debil.

ocenił(a) film na 2
Doktor_Wong

Dziękuję za komplement, mój kolego dyskutancie.

użytkownik usunięty
Eneru

dickterminated, może przenieś się na inne forum.

To będzie odpowiedniejsze dla ciebie
http://www.4chan.org/

użytkownik usunięty

"Ubek, Eneru, Victor to wnerwiający, wulgarni prowokatorzy, ale dickterminated to zwykły debil"

Masz 100% rację Wong, dickterminated to zwykły debil. Ten człowiek jest tragiczny.

ocenił(a) film na 7

On po prostu za wszelką cenę chce być fajny i liczy na to, że przyjmiecie go do "bandy". Wpadł na forum, nie wypowiedział się chyba w ogóle w sprawie filmu tylko wstawia linki i ciśnie wszystkim tym, którym i wy ciśniecie. Teraz chyba chce osiągnąć jakiś wyższy poziom, bo do mnie się przyczepił, jakby to naprawdę miało mu pomóc zaplusować w waszych oczach.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Jak mi wysle kilka stow na konto to moze byc w naszej "bandzie" :D

ocenił(a) film na 2
UBEKakaPOLICJA

Mie tam wystarczą tylko fajne lolitki, kilkanaście gramów zielska i mogę go przyjąć do naszej elo-bandy na stanowisko pucybuta Ubeka.
A tak btw. Wozny, skad sie urwałeś i jakim cudem tutaj wbiłęś oO? xD

ocenił(a) film na 1
Eneru

To ja tez moge zamienic te kilka stow na jakies fajne dziewczyny i troszke MJ. Wozny ma spoko avatar wiec juz ma u mnie plus xd

PS To kiedy sie zbakamy eneru? Zeby nie braklo nam ziola trzeba jakies skladki w klubie ustalic :D

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

"A tak btw. Wozny, skad sie urwałeś i jakim cudem tutaj wbiłęś oO? xD"

Trudno wbić tutaj nie było ;D
Może sprecyzuj bardziej swoj pytanie, bo nie bardzo wiem co ci odpowiedzieć.

PS. Zielsko, wchodzę w to :D

ocenił(a) film na 2
UBEKakaPOLICJA

"To ja tez moge zamienic te kilka stow na jakies fajne dziewczyny i troszke MJ. Wozny ma spoko avatar wiec juz ma u mnie plus xd"
Z avkiem się zgodzę. Szkoda, że wśród filmwebowiczów nie ma fajnych avków, jak na niektórych forach, tlyko jakieś neokidowskie.
"PS To kiedy sie zbakamy eneru? Zeby nie braklo nam ziola trzeba jakies skladki w klubie ustalic :D"
Trzy geje na A4, ktoś z Nas będzie ich alfonsem i kasa się znajdzie.
"Trudno wbić tutaj nie było ;D
Może sprecyzuj bardziej swoj pytanie, bo nie bardzo wiem co ci odpowiedzieć."
Z początku myślałem, że jesteś czyimś fejkiem, ale coś mi się nie zgadzało, miałeś aż za dobrą ortografię, jak na filmweb...xD. Ale to dobrze, im więcej mądrych anty-fanów gówna, tym lepiej!

użytkownik usunięty
Eneru

"Z początku myślałem, że jesteś czyimś fejkiem"

Już parę razy tu na forum, spotkałem się ze zdaniami że jestem czyimś fejkiem, ale nie wiem z kąd takie podejrzenia.

"ale coś mi się nie zgadzało, miałeś aż za dobrą ortografię, jak na filmweb...xD. Ale to dobrze, im więcej mądrych anty-fanów gówna, tym lepiej!"

Dzięki, ty też masz dobrą ortografię ;)

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

doktorze łonku:

nie chce byc na sile fajny jak ty to okreslasz. Ogladalem forum juz od jakiegos czasu i widze cioty ktore czepa zterminowac :) czytaj saga, gohan111, nie mozna dopuscic aby debilizm sie rozszerzal !!! to jest moja misja, to jes moj cel! A co do linkow do stron o gejach itp... Jak cztytalaem te wypowiedzi tych mondrych osub to mi sie tylko z tym kojarzyly, nie umniejszajac pedalom.
Exterminacja chu@! na forum!!! exterminacja wszystkim pseudo-dragonballowym maniakom i fanot GNIOTA!!!!
Ave satan!

ps.
co do bandy chuja. Ja jestem wolnym strzelcem chlopaki, wiec sory z gory.

ocenił(a) film na 1

dziekowac wozny ale ja nie umiec angielskiego :(

ocenił(a) film na 1
VIPer

viper pewnie sie niezle podjarales, co?! wiem, ze ci slinka pociekla, ale to tylko narysowane niestety...zal mi cie chlooopie, ze wlasnie kuske 3masz w rece i ogladzasz foty jakie tu wrzucam...wez sobie odpoczniej, Zajmij sie moze czyms, nie wiem, skos trawnik, albo idz grabic liscie w parku.

ocenił(a) film na 7
dickterminated

Chyba się chłopak obraził, że go nie przyjęliście do bandy. Teraz będzie udawał obojętnego, aby stworzyć własny, o wiele potężniejszy skład i zniszczyć konkurencje. Lepiej uważajcie bo z takimi nigdy nie wiadomo xD.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

"Lepiej uważajcie bo z takimi nigdy nie wiadomo xD."

Czy Ty cos sugerujesz ? ;]

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

jestem pelen podziwu tej waszej gorliwej eksterminacji debilizmu ale powiedzmy szczerze vegul i wozny to ubek i sprzedal sie juz na forum;]]] czytam wszystko tutaj i nie trudno bylo nie zauwazyc kilku pomylek ubeka. nie mam zamiaru ich wyszukiwac i wklejac, jak ktos chce niech poszuka. dickterminated pewnie tez i kto wie ilu ich jest jeszcze, bo mysle ze jedynek gniotowi na multikontach ubek dal juz w huj i jeszcze wiecej. Ogarnijcie sie ludzie hehe pozdro dla niewyznawcow gniota

ocenił(a) film na 1
remolx

Buahhauhauhauh. Wystarczy tylko jedna rzecz ktora mozesz zrobic. Powiesic sie xD Ja nie musze nic udowadniac ale smiem twierdzic ze jestes kolejna prowokacja sagi. Nikt tak gorliwie nie twierdzil ze mam multikonto jak on. Skoncz swoja zabawe. Ostatnio 2 czy 3 prowokacjie twoje pojawily sie na forum.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

No tak remlox ma ukryte dane wiec sie zabezpieczyl przed demaskacja haha.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

A co do tych pomylek to oczywiscie ze ich nie znajdziesz i nie wkleisz bo takowych pomylek na forum nie mam. Niby w czym mialbym sie pomylic?

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

hahaha ale koles jaka prowokacja? czlowieku ogarnij sie, mowie jak jest i co widzialem, to ja nie bede nic udowadnial wiec nie blaznij sie takimi marnymi tekstami i cisnij swoich pedalkow dalej ;] nie moge multikonto sagi to zes zajebal po calosci hahahahaha

ocenił(a) film na 1
remolx

a propo co bylo gorliwego w moim poscie? mnie to po calosci wali co ty tu robisz i ze gadasz sam ze soba;] nie bede nic szukal ale wiesz ze mam racje

ocenił(a) film na 1
remolx

ukryte dane hehe, zadnych danych nie wpisywalem tylko sie zarejestrowalem zeby cisnac z gniota:] dalej nie moge z polewy po twoich postach haha

ocenił(a) film na 1
remolx

Jestes jakis przewrazliwiony kolego. Napij sie melisy albo spal gieta. Widze saga ze masz rozdwojenie jazni. No i oczywiscie ze nie udowodnisz mi multikonta bo nigdy go nie mialem. Mozesz jedynie w swojej pustej glowie ukladac wielki spisek psie. A teraz pozwalam ci odszczekac jak na dobrego pana przystalo.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

SAga gniocie jeden dawaj:
HAŁ HAŁ HAŁUUUUUUUUUUUUUUUUU :)

nowa powsinoga snujaca teorie spiskowe :) to lubie na forum :)

jeszcze raz:

HAŁ HAŁ HAŁUUUUUUUUUUUUUUUUU

:D

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

remolx, zanim dasz głos piesku, zerknij na lokalizację moją i ubeka.

PS. Pokaż swoją lokalizację i udowodnij, że nie jesteś Saga...Tępy chuju.

ocenił(a) film na 1

Jesli remlox to saga to nasze rozne lokalizacje nie beda zadnym dowodem bo on tego nie ogarnie.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

ty jestes debilem hehe nic nie bede odpisywal, a mnie nie sprowokujesz jak tych przyglupow, daj se siana nie chcialem sie z toba wyzywac jak z dzieckiem, spokoj juz i nie pierdol o lokalizacjach czy numerach ip jak do korasow typu saga, pisz sobie a ja dalej bede czytal i polewal ale niemam zamiaru sie bawic z toba i napedzac forum debili, splywa po mnie twoja prowokacja, a to ze wziales mnie za sage to jakis chory zart chyba ubek

użytkownik usunięty
remolx

Maskuj remolx

ocenił(a) film na 1

a wlasnie, jestem tu nowy i z ta lokalizacja jest troche cos pierdolniete, dlaczego u mnie jest napisane ze leszno jak ze Słubic jestem? czyzby przy dynamicznym IP lokalizacja takze sie zmieniala? mowie ci ubek sprzedales sie kilka razy i do tego logicznie mozna wywnioskowac ze udzielasz sie z innych kont, bo przeciez zalozyles juz ich multum zeby zanizyc ocene gniota, wong ty tego nie widzisz? smiac mi sie chce jak piszesz ze ten nowy jest przegiety hehe.jebie mnie to czy sie przyznasz ubek ale nie rob ze mnie jednego z pedaluchow. Nic nie mam zamiaru ukrywac ale nie jestem forumowiczem tylko jak juz mowilem wlazlem pocisnac gniota dac mu 1 i nie bede wypisywal swoich danych bo najzwyczajniej mi sie kurwa nie chce. jesli masz zamiar pisac do mnie jak do sagi czy gohana358 to szkoda wielka bo nic z tego nie bedzie;]czytam to forum tylko dlatego ze mam mega beke z ciebie i tych przyglupow ale kurwa prosze cie nie posadzaj mnie o bycie saga bo to grube naduzycie:] i po waszemu: dajcie glos pieski ubeka a raczej multi ubeku piszacy sam ze soba(ps. niezle zrycie masz, ale jak to ktos madry kiedys powiedzial, ze debil nigdy nie wie ze jest debilem bo wtedy bylby poprostu pierdolniety - zeby pisac samemu ze soba nawet dla prowokacji - marne zycie musisz miec typku). Jesli chodzi o matex to nie boj nic mam co palic

ocenił(a) film na 1
remolx

jednak nie chodzi o dynamiczne ip, Ubek czy tam wozny albo ktorys inny moze mi wytlumaczycie w takim razie dlaczego mi pokazuje zla lokalizace?

ocenił(a) film na 1
remolx

bo mosz dałna :) musisz wyjac wtyczke od internetu i wsadzic sobie w du#!@! a potem w !@#$@@#@#$ a potem do komp powinno zadzialc.
amen

ocenił(a) film na 1
remolx

do recostam:

hehehe ale sie podnicilem twoim wyuzdanym do cna fantazji tekstem. naprawde jestes genialny!!! po prostu genialny w swoim idiocyźmie! takiego kogos tu brakowalo, takiego debila :) bravo! :) wnosisz do forum cos dobrego :)

jak masz beke to enjoy wiesniaku, bo ta beke wlasnie krecimy specjalnie dla ludzi twojego niskiego, debilnego, pokroju. Dla wszystkich fanow gniota bez argumentacji ( a czy moze byc argumentacja dla takiego gowna?! ) serdeczne bog zaplac, oto cos dla ciebie:
http://img.hotjpg.pl/2006-06/3f6710d39e9fe88a27f33b11a3c7f773.jpg
mozesz wrzucic na pulpit :)
spij dobrze

ocenił(a) film na 1
dickterminated

hehehe ale debilna odpowiedz ale mozna sie bylo spodziewac tego po tobie/was, debil to ty i nic tego nie zmieni, a beke napedzasz bo masz nasrane w tym garze burasie, debilizm bardzo smieszy i dlatego rob dalej swoje gownożerco(glodnemu chleb na mysli - gowno i pedalski kutas - wklejaj dalej obsrany pedale).

ocenił(a) film na 1
remolx

hlip hlip

no nie, obrazilem sie od razu od pedalow :/
foch i chu# !!!

ocenił(a) film na 1
dickterminated

a tak pozatym to jestes debilem :)

buehehehehehehehehhehehehhehehhehe :D :D :D

ocenił(a) film na 1
dickterminated

Cos sie za duzo tlumaczysz remlox a tylko winny sie tlumaczy. Cos musi byc na rzeczy z saga xD I uwierz mi ze dostarczasz mi solidna dawke beki. A co do lokalizacji to zapewne pokazuje jedynie obszar z ktorego piszesz i najblizsze duze miasto albo cos bo ja z olsztyna nie jestem bo do tego miasta mam jakies 70km. I te twoje tlumaczenia ze sie nie wkrecasz. Niszczysz mnie typie a teraz ide ustalic na gg sam ze soba tj z eneru co by tu napisac.

Peace

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

joł!

Ubek ten typ jest tepy jak ch! czatowal na mnie jakbylem zalogowany, abym go poswiecil swoimi fekaliami..ja taki dobrotliwy nie jestem, musialem sie wylogowac i poczekac. Typ tepy, poszedl po 5 min...
zal mi ciebie reloksie

rowniez peace! bo co jest piekaniejszego niz pokoj ;)

ocenił(a) film na 1
dickterminated

na forum znalazlem dwa posty jak juz mowilem vegula i woznego i tylko te multikonta potwierdzam, dicksucker to juz wymysl twoego chorego umyslu, brniesz w swoja psychoze, a korasy nie widza tej gierki ale jak mowilem jebie mnie to. Z ta lokalizacja to oczywiscie prowokacja wszechwiedzacy ubeku. Sam pisales ze zalozyles kilka kont zeby zanizyc ocene wiec dobrze kurwa wiesz o co chodzi z lokalizacja. Wlasnie o to dynamiczne IP, ktore mamy np w neostradzie. Multikonto przy takim ip otrzymuje zarazem inna lokalizacje(tlumacze dla obroncow gniota bo nigdy sie nie domysla). Nie musze nawet szukac tych postow bo sam sie pograzysz, nie masz do czynienia z gohanem typie wiec zamknij multipedalskie i osrane konta i idz do lekarz, nie wiem moze na jakas terapie, nie mozna lekcewazyc takiego zdarcia beretu, idz juz dzis.

ocenił(a) film na 2
remolx

Saga, nie chce mi się odpowiadać Tobie na wystarczaąjąco wysokim poziomie, więc powiem to tak - wypierdalaj do Gohana, cze.

użytkownik usunięty
Eneru

"na forum znalazlem dwa posty jak juz mowilem vegula i woznego i tylko te multikonta potwierdzam"

To pokaż mi te posty dzieciaku.

użytkownik usunięty

Remolx to albo Saga, albo jakiś mocno pociśnięty tu na forum obrońca filmu.
Z jego wypowiedzi wynika, że jest niedorozwinięty i jest najprawdopodobniej gejem, co by się zgadzało z Sagą.

PS. Remolx, maskuj i pisz z prawdziwego konta...frajerze.