Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Zasady gry:
Zasady:
* Każdy aktor zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" po jednym aktorze.
* Przy "ratowanym" aktorze piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabijanym" aktorze piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy artysta uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów będzie wynosiła 0 wędruje do Hall of Shame.
* Gdy jakiś aktor dostanie się do HoF bądź HoS następna osoba dodaje nowego aktora.
* Głosować można tylko raz dziennie i nigdy 2 posty pod rząd.
*Osoba która zabiła (0 pkt) bądź wyniosła aktora do 60 pkt nie dodaje nowego - robi to następna osoba za nią.

1.Goku (Justin Chatwin) - 30
2.Roshi (Yun-Fat Chow ) - 30
3.Bulma (Emmy Rossum ) - 30
4.Chi Chi (Jamie Chung ) - 30
5.Lord Piccolo (James Marsters ) - 30
6.Yamacha (Joon Park ) - 30
7.Mai (Eriko Tamura) - 30

Więc zacznę pierwszy:

1.Goku (Justin Chatwin) - 30
2.Roshi (Yun-Fat Chow ) - 30
3.Bulma (Emmy Rossum ) - 30
4.Chi Chi (Jamie Chung ) - 30 SAVE
5.Lord Piccolo (James Marsters ) - 30
6.Yamacha (Joon Park ) - 30 KILL
7.Mai (Eriko Tamura) - 30

ocenił(a) film na 2
MikexD

w chwili wytchnienia od biurowego zgiełku nie ma jak wstąpić na topic DB:E ubaw gwarantowany!! oraz stres zneutralizowany!! :D buhahaha THX!

ocenił(a) film na 1
Victor_Delacroix

debilu jebany masz to co chciales:

wozny_grozny 31 sierpnia 2009 22:21 odpowiedz

""Może ty znikniesz, kto ciebie lubi, co ubek"

Ja znikać nie muszę, nie mam takich problemów z mózgiem jak ty.

Nie musi mnie nikt lubić tu na forum, nie szukam przyjaciół na jesień, wystarczy szacunek drugiej osoby, szacunek którego ty nigdy nie zdobędziesz tutaj.

Ps. MASKUJ ! "

jest to tutaj krecie, widac jak byk, ze odpowiadasz woznym jako ubek na tekst gohana, pewnie byles najarany w huj i ci sie popierdolilo:

http://www.filmweb.pl/topic/1188161/PODAJCIE+LINKI+NA+WYCI%C4%98TE+SCENY.html?pa ge=2

użytkownik usunięty
remolx

"Może ty znikniesz, kto ciebie lubi, co ubek"

Ty bezmózgi pedale...gohanowi chodziło o to, że ubek mnie lubi, a nie że ja jestem ubek...kretynie.

ocenił(a) film na 1

hahahahhahaha ale debil hahaa ty kurwo tępa co ty gadasz??? dales dupska po calosci, wkleilem caly tekst i nie pierdol takich farmazonow. wyszlo jednak na moje ze jestes psychicznie chory i piszesz sam ze soba, siedz w swojej budzie psie albo lepiej od razu w kaftan

użytkownik usunięty
remolx

Jesteś bezmózgim kretynem. Czytaj dokładnie posty, chuju jeden. Pewnie u siebie w mieście jesteś bity i poniżany, bo w moim byś był. Każdy wie o co chodziło gohanowi w jego wypowiedzi, więc idź w chuj smarku jeden. Takim jak ty to ja oplówam mordy i niszczę was psychicznie, pedały jedne...idź się doedukuj, naucz się czytać i nie zaglądaj tu, idioto pojebany.

PS. Żałosny jesteś

użytkownik usunięty

"więc jeśli mnie za debila mają 3 osoby, ty, ubek i jeszcze ktoś to sorry to za mało"

A to jest dalsza część wypowiedzi gohana, z tego samego postu, cwelu jeden.

PS. Daj głos, psie.

ocenił(a) film na 1

ty pedale z gownianymi myslami , ty jestes bity i gdyby to nie byl internet to by cie rozjebalo w huj ludzi, ktorych jedziesz za damski huj, jestes tak zalosny ze przekrecasz znaczenie slow, odpowiedziales woznym debilu na gohana tekst do ubeka, kazdy debil widzi ze tworzysz multikonta ty kurwa idioto, z tego sie nie wykrecisz, jedynie glupi gohan i saga tego nie widza. W ogole jak mogles tak odpisac, myslalem ze chociaz troche mozgu ci pozostalo po odwiedzinach na gejowskich stronkach i stronkach o gownie(nigdy na takie nie wlazilem i nie szukalem takich fotek, trzeba miec duze problemy psychiczne zeby tak robic) ale jednak nie. W twoim osranym miescie pewnie pedaly chodza za raczke i gowno lezy co 2m, co tlumaczy twoja zjechana psyche, kurwa wozny pedal grozny, myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy a jestes tylko zwyklym debilem z problemami.

Zdemaskowalem cie tylko ze wzgledu na wonga, bo kurwa jednym kontem go jedziesz a innym niby szacunek okazujesz, żal na maksa psie...

"Może ty znikniesz, kto ciebie lubi, co ubek, sorry ale dla mnie to równie dobrze możesz zniknąć ty, ktoś zakłada temat, a wy w nim wypisujecie bzdury i wklejacie swoje zdjęcia, sorry za ironie ale taka prawda, więc jeśli mnie za debila mają 3 osoby, ty, ubek i jeszcze ktoś to sorry to za mało, sam z forum znam przynajmniej 15 osób którzy mają dość zaśmiecania forum waszym gównem..."

dokladnie widac, ze gohanowi sie pojebalo i pisze do ubeka zeby on zniknal

użytkownik usunięty
remolx

Gdyby to nie był internet, analfabeto jeden, to wysrał byś swoje zęby. Tutaj na forum cwaniakujesz a naprawdę jesteś małym, gejowatym prawiczkiem, który próbuję pocisnąć na f/w.
Niestety, twoje ciotowate teksty nie robią na mnie najmniejszego wrażenia.

"dokladnie widac, ze gohanowi sie pojebalo i pisze do ubeka zeby on zniknal"

Nie pogrążaj się już bardziej...(chociaż bardziej już się chyba nie da)

Oj wypraszam sobie.. Od dawna mówiłem, że te "pedały" to multikonta.

użytkownik usunięty
SagaTM

Co Saga, postanowiłeś napisać w końcu, ze swojego konta ?
Miałeś dobry pomysł, żeby zalogować się pod innym nickiem i próbować zarzucić ubekowi multikonto.
Niestety, jesteś za głupi aby twój plan osiągną zamierzony cel.

PS. Próbujcie dalej, cioty...HAHAHAHAHA

ocenił(a) film na 1

Buhauhauhauhau. O fuck jaka beka tu jest. Remlox mozesz zostac bo dawno sie tak nie cieszylem na czyjegos posta.

"Sam pisales ze zalozyles kilka kont zeby zanizyc ocene wiec dobrze kurwa wiesz o co chodzi z lokalizacja." - Gdzie niby tak napisalem? Pokaz pokaz xD

"Multikonto przy takim ip otrzymuje zarazem inna lokalizacje(tlumacze dla obroncow gniota bo nigdy sie nie domysla)." - O kurwa jaki ty glupi jestes. To codziennie zmienia sie lokalizacja z jakiej pisze bo zmienia sie ip? To czemu na swoim koncie wciaz mam ta sama? Posluchaj ip to jest tylko numer przydzielany przy polaczeniu z internetem. Po samym numerze ip mozna poznac skad kto pisze. Skoro jestes taki madry to powinienes wiedziec ze druga liczba ip pokaze najblizsze miasto w ktorym jest centrala tp. Nie bede ci tlumaczyl bo nie pojmiesz tego nigdy marna prowokcjo.

"nie masz do czynienia z gohanem typie wiec zamknij multipedalskie i osrane konta i idz do lekarz" - Czyzby to byl gohan? Strasznie go bronisz. Dajesz sie prowokowac i coraz wiecej faktow ujawniasz xD

ocenił(a) film na 1
remolx

reloksie wez sobie lyknij cos na uspokojenie, albo konika sobie zwal pajacu. Takich geniuszy debilizmu tutaj brakowalo :)

masz tutaj reloxie cos na uspokojenie, wez sobie possaj:
http://images28.fotosik.pl/291/ab0564caa10d7cd1med.jpg

saga dobrze ze sie odezwales, bo bedzie mozna komus na wrzucac za brak 4 klepki :P

użytkownik usunięty
dickterminated

Remolx dawaj, dawaj ciotunio. Czekam na ciebie i twoje marne wypociny, niedoedukowany analfabeto. Mam nadzieję, że tym razem się postarasz i napiszesz coś sensownego, bo twoje dotychczasowe wypowiedzi nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia. Moje słowa, po których uciekłeś z forum to tylko namiastka tego jaki pocisk cię spotka, jeżeli Będziesz dalej szczekała...suko.

Zostaniesz rozjebany, zjedzony i wysrany, debilu bez szkoły.

PS. Dobra rada: MASKUJ !

ocenił(a) film na 1

i widzisz ubek, lokalizacja nic nie znaczy, marne argumenty na obrone twojego rzekomego zdrowia psychicznego. Woźny pedale niegroźny widać niezle ci dosralem bo sie pultasz strasznie. Ja tak samo smieje sie z ciebie debilu bez szkoly uwierz mi, nie mozesz mi pocisnac tak jak ja tobie, to jest bezsensu, powiedzialem co chcialem i zostawiam was w waszym pedalsko sadomasochistycznym jebiacym gownem klimacie. Robcie co lubicie, nie mam zamiaru wiecej sie paplac razem z wami w szambie;]

"Moje słowa, po których uciekłeś z forum to tylko namiastka tego jaki pocisk cię spotka, jeżeli Będziesz dalej szczekała...suko. " - czyzbys chcial mnie przepedzic z forum? boisz sie mnie pedaluchu, za dobrze ci cisne co? wolisz z debilami sie tyrac, bo teraz ktos uderzyl w czuly punkt, w twoje zrycie na punkcie pedalstwa i gowna, niesamowite skrzywienie bani. Mam co robic niz odpowiadac na twoj kazdy post, jak sie zaloguje i zostawie tak kompa to nie znaczy ze caly czas przy nim jestem. Dobra dosc tego bo widze ze tylko napedzam ta twoja pedalska gadke. Ten obszar powinno sie ogrodzic i zrobic z niego zoo dla pedalow, a wy buraki bylibyscie glownymi dupskami calej imprezy;] Nie moge z was, degeneracja na calej linii. Troche mnie ponioslo i zszedlem do waszego poziomu, dobra uciekam bo zaraze sie od ubeka jeszcze wirusem pedalstwa, bez odbioru lamy i zastanowcie sie nad soba hahaha lamerzy jebani

ocenił(a) film na 1
remolx

Buahuhaauh koles dobry jestes zostan. Poziom beki siegnal zenitu. Mowisz ze me argumenty sa marne? Fajnie bo ty nie przedstawiles zadnych tak jak w zwyczaju maja robic to saga,gohan itp. Jestes kolejna marna prowokacja na tym forum. Widze ze palasz nienawiscia do pedalow moze masz homofobie? Z takimi problemami powinienes pogadac z psychologiem ewentualnie mozesz wyzalic sie nam ale miej na uwadze to ze nas nie dotyczy kodeks etyki lekarskiej xD

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

Remolx cipo...
Prowokuje cię, a ty łykasz wszystko jak pelikan...pedale.
Nie dosrałeś mi pajacu i nie dosrasz mi nigdy, za głupi jesteś na to. Niby ja mam się bać ciebie?...hahaha, śmieszna jesteś ty malutka, spedalona, pedofilska suko.
Taka ciota jak ty nigdy mi nie pociśnie, za chudy jesteś frajerze.

Jesteś na 100% pociśniętym tu na forum, obrońcą gniota i teraz pod innym nickiem próbujesz cwaniakować.
Jak bym cię spotkał w realu, to powybijał bym ci zęby i naszczał na ryj.

PS. Daj głos suko, napisz coś jeszcze śmiesznego bo beka z ciebie nieziemska.

ocenił(a) film na 1
remolx

remloksie twoje wypociny z ostatniego posta sa nie do strawienia...masz jakis uraz do pedalow? gwalcili cie we wszystkie mozliwe otwory ciala? wez spasuj czlowieku, bo znizasz sie do poziomu juz nizszego niz to mozliwe. pozatym szmabo to ty tworzysz. Baw sie dobrze, ze swoim ptakiem,ave!