Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Jak wyszedl teaser bylo "poczekajcie na trailer".Jak wyszedl trailer bylo "poczekajcie na film".Jak niektorzy obejrzeli CAMa bylo "poczekajcie az film bedzie w kinie" to rozumiem ze teraz bedzie "poczekajcie na wydanie dvd"?? xD A potem bedzie "poczekajcie na 2 czesc" itp. itd.

Ciekaw jestem czy Doktor Wong poszedl na DB:E do kina bo cos sie nie wypowiada na temat tego gniota xD To samo tyczy sie gohana.Wsiakli jak kamien w wode xD Tacy z was obroncy ?xD

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Zapraszam wszystkich hejterow xD

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Ale masz radoche, co nie? ----------------

ocenił(a) film na 2
bbksk

Taka prawda. "Huopcy" o mało co się nie zesrali broniąc tego filmu, a teraz dziwnym trafem po wyjściu db:evo do kin nic nie piszą. WTF?! xD

ocenił(a) film na 4
Eneru

Panowie, bądźcie uprzejmi i zakładajcie swoje tematy na onecie.

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

Ja wcześniej broniłem i pisałem jak wyszedł, ale nie tu :). Byłem w kinie i niestety skopali to, na co miałem nadzieję najbardziej - ostatnią walkę. Gówno widać, a jak widać, to gówno. No dobra, Chatwin fajnie krzyczał KAMEHSMEHA :D! W teaserze mało pokazali, w trailerze niewiele więcej, więc co się dziwisz, że mówiłem by czekać? A że nie było na co, to cóż... prorokiem nie jestem.

Lepiej obejrzeć Kung Fu Hustle, który ma więcej wspólnego z Dragon Ball niż ten film, lol.

ocenił(a) film na 7
racher

Gdzie jest Gohan nie wiem niestety, ale ja jak najbardziej jestem. Staram się czytać najnowsze komentarze w miare na bieżąco. Recenzji jeszcze nie napisałem bo w piątek wróciłem z kina wieczorem i już mi się nie chciało, a weekend miałem bardzo aktywny, więc najzwyklej w świecie nie znalazłem czasu ani sił na dłuższe pisanie. Ale nie martwcie się, niedługo coś napiszę bo już widziałem film i nareszcie mogę się wymądrzać xD.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Uchyl rabka tajemnicy i ocene zapodaj chociaz xD Ja nolifer mam kupe czasu i tylko czekam na wasze recenzje :D