Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Jako adaptacja wypada dość blado, lecz jako sam film jest bardzo dobry. Trzeba przyznać, że całkiem nieźle wypadł, bo nie jest łatwo stworzyć adaptacje z prawdziwymi aktorami na podstawie bardzo przerysowanego anime.

Dałem temu filmowi 6/10.

Kruuk

Problem polega na tym, że większość ludzi myli ekranizacje z adaptacją.. Wielcy znawcy kina a tak naprawdę krytycy wszystkiego co powstaje.. Z resztą widać to przy większości filmowych adaptacji i nie chodzi mi tylko o DB! Jest wiele dobrych adaptacji a mimo wszystko na FW są jechane przez tych gamoni.. Gdybym miał się sugerować takimi komentarzami to wogóle bym zrezygnował z oglądania większości filmów. Tylko Dlaczego później wychodzi, że jednak film był dobry.. A większość negatywnych wypowiedzi pochodzi od pseudo-fanów.. bądź osób które nawet danego filmu nie widziały.

ocenił(a) film na 1
SagaTM

Za to ty jestes wielkim znawca.Jestes juz nudny jak flaki z olejem.Ciagle mamroczesz to samo.Zmien plyte na cos zywszego gamoniu jak ty to piszesz.

UBEKakaPOLICJA

A poco? jak gamoni tu pełno dokoła? (...)

ocenił(a) film na 8
UBEKakaPOLICJA

UBEKakaPOLICJA sory ale dla mnie to ty jesteś nudny:P

ocenił(a) film na 1
kaneda1_2

Ja nie moge byc nudny bo ja jestem policja.Za to wy jestescie dretwi i slepi bo bronicie tego shitu.