Witam.Jako ze dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem 2 biletow na DB:E mam dla was konkurs xD Podam 3 mozliwosci(podpowiem ze dwie sa poprawne :D) i kazdy z chetnych moze wytypowac jedna.Glowna nagroda w konkursie jest dozywotni respect od usera o wdziecznym nicku: UBEKakaPOLICJA czyli ode mnie xD Oto trzy mozliwosci:
a)Sprzedac te bilety
b)isc na to do kina
c)zadzwonic na policje gdyz istnieje mozliwosc ze film DB:E zgwalci mnie przez oczy i uszy xD Przy okazji bedzie to informacja dla policji ze film jest niebezpieczny i nie bedzie on wiecej wyswietlany w PL xD
Zwyciezcow oglosze w tym temacie.
POZDRO 600
Wybieram odpowiedź "D".
Idź do kibla, wydal kał, a tymi biletami podetrzyj sobie tyłek. Będzie przynajmniej jakiś pożytek z tego GÓWNIANEGO filmu :P.
Albo sprzedaj Wongowi i Gohanowi, pewnie będa chceili pójhść na ten film jeszcze raz, a Ty se zarobisz :P.
Spinajcie dupeczki dalej.Czekam na wiecej wpisow i wecej hejtow tzn. tych waszych wypocin nie mozna hejtami nazwac bo nawet gohan lepiej panczami napierdala od was xD
Eneru rispekt dozywotni od wszystkich Ubekow xD
Na moje oko to Eneru i Ubek to jedna i ta sama osoba.. wynikało by, że sam do siebie piszę! Rozdwojenie jaźni?
O fuck.Jak bys byl Saga choc troche rozgarniety bys wlazl w profil moj i Eneru i bys zobaczyl skad jestesmy xD
Nigga please xD
5881009 wszyscy moi wielbiciele moga sie odzywac na gg.Z obroncami tego gniota z checia poprowadze dyskusje xD
OMG ty downie xD Tej informacji zamieszczonej w profilu nie zmienie wiec juz sie nie osmieszaj xD
Widac ze nie wiesz juz co masz robic xD W glowie ci sie jebie powoli i w nie te tematy sie wpisujesz xD
Fuck. Hallo !!!!!! Panie moderator !!!! Zamknij ten temat i zrób coś z tym onetowym trollem.
Czyli kim? Sagatm aka prowokatorem bez argumentów xD? A co do trollostwa - TAK, jestem trollem...i co z tego xD?
Boje sie ciebie saga.W obronie tego gniota coraz to nowe teorie spiskowe tworzysz.Mysle ze powinni cie w CIA zatrudnic do dezinformacji xD
ale po co ty rozmawiasz z Sagą, przecież juz akżdy wie, ze ten gość ma narąbane pod sufitem, ja dawno przestałem rozmawiać z nim, bo nawet będąc po jego stronie, kiedy to jeszcze brobiłem filmu, to ten się mnie ciagle czepiał, on po prostu szuka wszędzie zaczepki i tyle.
A co do biletów, hmmm wiesz już, że całkowicie zmieniłem zdanie i po filmie uważam, tą produkcję za bardzo słabą, ale tak czy siak poszedł bym do kina, jesli już wydało się na te bilety kase, to najlepiej pójść do kina, chociaż, jeśli miałbyś zamiar pójść na inny film, to najlepiej bilety sprzedać i pójść chociażby na Szybko i wściekło, albo na zblizający się Star Trek.
Nie zmieniajmy tematu konkurs trwa nadal.Czekamy na wasze propozycje.Jesli chcecie wesprzec moj hejting mozecie wyslac sms o tresci: BIG 536771 na numer: 76789 a jesli chcecie zebym zniknal z forum FW wyslijcie 2 takie smsy xD
POZDRAWIAM moich fanow i zakochane we mnie fanki xD
Ale ty jesteś pojebany. Daj te bilety dzieciakom z domu dziecka, przynajmniej będą miały radoche. Twoje jeżdżenie po filmie i osobach którym podobał się/którzy bronili filmu jest już męczące i nudne. Bardziej angażujesz się w upokarzanie filmu niż gohan2443 w jego obronę.