Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

2 dni zostało do premiery, a w cinema-city nadal nie mozna zarezerwować miejsc, nadal nie ma repertuaru, oni chyba naprawdę nie chcą zarobic na tym filmie, pal licho jaki film jest, ale nawet jeśli słaby to tym bardziej powinni starać się o reklamę, ja naprawdę tutaj czegoś nie rozumiem.

michal9o90

a w jakim mieście mieszkasz ? < too short <br/ >

Dj_Gif

W poznaniu też jeszcze nie ma ale dziś się jeszcze przejdę i zobaczę bo na necie lipa niby jest repertuar na piątek ale DB jeszcze nie ma..

SagaTM

w Poznaniu w multikinie jest jak widzę, ale w Szczecinie nic, zero, żadne kino ! aż niemoożliwe ;/

ocenił(a) film na 2
Dj_Gif

W Krakowie zarówno w multikinie jak i dwóch z trzech cinema city można rezerwować miejsca na piątek (dodatkowo w multikinie jest także w zapowiedziach). Innych miast mi się nie chciało sprawdzać.

użytkownik usunięty
michal9o90

Pracuję w Multikino 51 w Poznaniu i chętnie wyjaśnię sprawę repertuaru na piątek.. To jest zupełnie jak z gazetą TV, jak ją kupujesz, to zazwyczaj zaczyna się piątkiem, tak samo jest u nas, w kinie... Repertuar jest układany we wtorki, a w srodę można już robic rezerwacje, więc po co te nerwy! I tak ten film obejrzyie i tak... A jeśli chodzi o kwestie tego, czy film jest dobry, czy nie... Nie wiem, ale chętnie się przekonam... Wychowałam się na DB (:

Pozdrawiam (:

Karola..

chlopie jak ja ci zazdroszcze ale masz zajeb..... ą robote

ocenił(a) film na 7
michal9o90

Dziwne...
W Rybniku już od wtorku można było zarezerwować miejsce na Dragonballa i nie było z tym żadnych problemów.
Oczywiście w cinema-city (Plaza). Z tym się zgodzę, promocja tego filmu jest na baaaardzo niskim poziomie.

Pozdrawiam

michal9o90

Ludzie przesadzają co do tego dragon balla takie totalne dno to to nie jest prawde muwiąc mi sie bardzo podobało i jeszcze jedno ludzie nie oceniajcie efektów specjalnych po obejrzeniu marnego Cama <lol2> Pozdro

ocenił(a) film na 1
_WhySoSerious_

Co ludzie przesadzaja?To ze tobie sie podobal nie znaczy ze film jest dobry.Jest slaby.Najlepiej by bylo aby ten film nie trafil do kin w PL bo po co.Lepiej obejrzec sobie malanowski & partnerzy.Poziom podobny ale nie wydasz kasy w bloto :D

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

to twój punkt widzenia, a ja juz powiedział w twoim temacie, że film dla mnei nie jest gniotem, może jako ekranizacja DB, niezbyt udany, ale jako film akcji dość fajny.

PS: NAREŚCIE HURAAAA, pojawił się repertuar w Lbulin Plaza, cinema city, i juz am zarezerwowane miejsca.

Wszystkim udającym się na seans, życzę jak najlepszych wrażeń xD!

ocenił(a) film na 1
michal9o90

"PS: NAREŚCIE HURAAAA, pojawił się repertuar w Lbulin Plaza, cinema city, i juz am zarezerwowane miejsca."

Nie wiem z czego sie cieszysz no chyba ze jestes masochista :D

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

jak nie wiesz, to brak ci inteligencji, juz ci wyjaśniłem, jeśli nei rozumiesz, to już nie mój problem.

ocenił(a) film na 1
michal9o90

Inteligencji to wlasnie brak tobie xD bo gdybys mial odrobine oleju w glowie to bys nie wydawal pieniedzy w bloto ;] No chyba ze jestes masochista to gwarantuje ze ci sie spodoba :D

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Ok nie bede z toba michau dyskutowac bo dales DB:E 10/10 xD

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

nie, nie dałem żadnej oceny na stronie filmowi, a w postach pisałem między 6-7/10, więc proszę nei przekręcać moich zdań.

ocenił(a) film na 1
michal9o90

Jak byk masz ocenione DB:E i to na 10/10 wiec sie nie wypieraj dzieciaku.

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

nei nei mam ocenione, nie wystawiałem oceny, więc daj se spokój, nawet nie wiem gdzie to się sprawdza, więc daj se spokój, może to mój brat wystawił mi bo często siedzi na koncie, więc proszę troche o kulturę, jakbyś czytał moje posty to byś wiedział, że nie oceniałem filmu jeszcze, i że narazie myślę, miedzy 6-7/10

ocenił(a) film na 1
michal9o90

n/c n/c
Pewnie chciales tym podniesc ocene tego gniota ahahhahaha xD

ocenił(a) film na 3
UBEKakaPOLICJA

zal z toba rozmawiać, juz ci wyjaśniłem dlaczego mogę miec tkaą ocenę, cóż nie mam zamiaru tego komentować, skoro do ciebei nic nei dociera, powtórzę tlyko jeszcze raz ja daję filmowi 6-7/10, a filmu nie oceniałem na stronie.

ocenił(a) film na 1
michal9o90

A ocena na FW jest i tam widac 10/10.Widac gohan mianowal cie swoja prawa reka w swojej wyprawie krzyzowej xD

michal9o90

Ja przed chwila zarezerwowałem bilet na piątek, chodź już sie bałem, że film nie bedzie pokazywany gdyż nie było go w repetuarze. Jednak po chwili strone zaktualizowano i DB sie pojawił :D

Co to promocji to uważam że jest ona dobra - co chwile widze w tv jakies zwiastuny ;)

zycze wszystkim udanego seansu :)