Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

to może niech jeszcze zrobią film na podstawie Pokemonów i Naruto... błagam, czy produkcje amerykańskie muszą już odgrzewać wszystko? tak jak już ktoś kiedyś wspomniał na forum: Dragonball to anime i manga, nic więcej, nie mam zamiaru obejrzeć tego filmu, bo nie chcę psuć sobie tych wspomnień kiedy oglądałem napierdzielanki między Vegetami, Songami i tymi Komurczakami

ocenił(a) film na 1
naza

"nie mam zamiaru obejrzeć tego filmu, bo nie chcę psuć sobie tych wspomnień kiedy oglądałem napierdzielanki między Vegetami, Songami i tymi Komurczakami"

Forum caly czas mnie rozbraja ;]Zawsze jak jestem smutny wpadne na FW to banan na mordzie.To dzieki takim tematom wroc... dzieki takim debilom jak autor mam dobry humorek :D

UBEKakaPOLICJA

po to jest forum, żeby wyrażać swoje zdanie. po to od razu nazywać ludzi od "debilów"? :>

UBEKakaPOLICJA

Generalnie to właśnie takich jak Ty powinni uciszać, przez twój niepohamowany jęzor...
Ja autora postu całkowicie rozumiem, żywi sentyment po prostu. Ja jestem dość ciekawa, efekty pewnie będą dobre, ale w 2 czy 3h nie da się pokazać tego co przez kilkaset odcinków...

ocenił(a) film na 1
Wescik

A ja autora nie rozumiem.Zaklada 100 debilny temat i potem sie dziwia ze ktos im pocisnie.Bede takim matolow jak on atakowal ciagle.I jego tlumaczenie ze forum jest od dzielenia sie opinia a czym on sie podzielil ??Napisal glupi temat ktorych ostatnio jest tutaj masa.Trzeba sprowadzic na ziemie takich jak on a to ze spokojnie juz nie ma co tlumaczyc zeby nie zakladali tematow to inna sprawa.

"nie mam zamiaru obejrzeć tego filmu, bo nie chcę psuć sobie tych wspomnień kiedy oglądałem napierdzielanki między Vegetami, Songami i tymi Komurczakami"

I po tym stwierdzeniu autora mam za matola,debila i jednego z wielu downow z ktorymi trzeba sie tu uzerac.