PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Porażka to mało

ocenił(a) film na 2

Film Drive to nie B to C klasa ,,,nie dotrwałem do końca,film trafił do kosza przed zakończeniem choć często mi sie to nie zdarza.
Słabe dialogi aż porażają,gra aktorska bez komentarza,choć chwilami coś lub ktoś "zabłyśnie"
Dziwi mnie recenzja Łukasza Muszyńskiego,,,chyba oglądaliśmy dwa różne filmy.
Tak wysoka ocena filmu to kompromitacja dla filmweb i przestroga aby nie kierować się opiniami.
Daje 2/10

użytkownik usunięty
tobo_2

bedziesz zdrowszy. I wyluzuj. Nie rob zamieszania na fw

użytkownik usunięty
tobo_2

Dla mnie nigdy to nie problem obejrzeć do końca, zakończenie nie wyjaśniające co się stało z głównym bohaterem. Fabuła też mnie nie zaskoczyła - wiedziałem, że Standard zginie, to bardzo stary chwyt filmowy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
jasiunr1

Znowu ten idiota odwiedził fw....
Widzę że zasób słów których używasz jest bardzo mocno ograniczony, ten sam tekst, ta sama retoryka.
Jasiu ty do Afryki lepiej nie wyjeżdżaj ba nie ruszaj tyłka ze swojego zaściankowa, najpierw wróć do gimnazjum (o ile teraz tam się nie szkolisz) i może wzbogać swój język bo wstyd wypuszczać w świat takiego kretyna.
Jasiun na fw też już nie zaglądaj, poproś admina o dobrowolnego bana, jak mu "coś" napiszesz ZROZUMIE DLACZEGO.

ocenił(a) film na 10
tobo_2

Stary nie chce mi sie argumentować, twoje bzdury mówią same za siebie

ocenił(a) film na 2
tobo_2

Zgadzam się z autorem. Męczący, flegmatyczny film..ocena 2 za niezłą muzykę

ocenił(a) film na 3
tobo_2

Ja też częściowo tak myślę.
Film był nudny (pierwsza akcja w 50 minucie, nie licząc intra) , film przegadany, dialogi tragedia.
Ja wprawdzie zdzierżyłem do końca, ale oglądałem go z myszą w ręku.
Nie za bardzo rozumiem zachwyty nad tym czymś. Oglądnąłem to, bo bardzo spodobała mi się trylogia "Pusher".
PS: W opisie filmwebu jest- Gatunek: Akcja - haha :) Akcji tam było z 5 minut łącznie, uzupełnione przez godzinę ciszy i pół godziny czerstwych dialogów.

ocenił(a) film na 4
sztosik

sztosik w sumie to sie z Toba zgadzam... przez pierwsze pół godziny miałam nadzieje, żę sie coś "wydarzy"... to niestety nie jest film dla mnie.Też za bardzo nie rozumiem czemu film sie podoba, ale cóż tu moge powiedziec: Mnie sie bardzo podobał Zmierzch- którym wiele ludzi jest zniesmaczonych... także mój gust filmowy jest dosyć pokręcony lol
Jednakże pierwszy raz chciałam, żeby film sie już skończył, nie zrozumiałam go?

tobo_2

moze dlatego ci sie nie podobał że jestem tępym matołem? ktory nie rozumie sztuki? ogolnie jestem za aborcją i ty sie kwalifikujesz.

p.s. sluchasz hip hopolo ?

ocenił(a) film na 2
Radace

"moze dlatego ci sie nie podobał że jestem tępym matołem" - WŁAŚNIE DLATEGO ^^

Szczylu...
To forum filmowe, nie muzyczne i gówno cię obchodzi czego słucham.
Pamiętaj zdanie zaczynamy od dużej literki a aborcje mylisz z eutanazją.
Wracaj do gimnazjum, nie potrafisz normalnie się wysłowić, jak się podszkolisz, wydoroślejesz to porozmawiamy.

tobo_2

W twoim przypadku jestem za aborcją myślę że zanim się urodziłeś wiadomo było na jakim poziomie będziesz.

Co do muzyki, dałem ci porównanie twojego gustu.

Jak dla mnie jesteś KICZMENEM
wracaj do hip hopolo.

ocenił(a) film na 2
Radace

Szczylu

Ależ ty bzdety wypisujesz, zmień forum nie kompromituj się więcej,,, cieszy że zacząłeś pisać zdanie z dużej litery.

ocenił(a) film na 4
tobo_2

Pierwszy raz nie przetrwalam na filmie!Dalam 4 za gre aktorska, ktora moim zdaniem byla intrygujaca! Ale caly film mnie tak zmeczyl, ze po prostu nie dalam rady!A co ciekawe ogladalam go z moim chlopakiem i jemu sie podobal :-)

Bubka86

masz pusty łeb

ocenił(a) film na 4
Radace

Rada cos tam, sam masz pusty łeb, a ja mam bardzo pełny łeb, no i na pewno dużo pełniejszy niż takie niedorostki jak ty, jak masz problemy z funkcjonowaniem w społeczeństwie i jedyne co potrafisz to obrażać ludzi wieśniackimi tekstami to zafunduj sobie terapie... takowe istnieją- praktycznie w każdym mieście w Polsce,
życze powodzenia!
PS. To jest forum filmowe a nie miejsce na takie cyrki, pomyliłeś fora dzieciaku! :-)

Bubka86

naucz sie czytać pusty łbie

ocenił(a) film na 2
Radace

Dobrze ci radziłem szczylu abyś tu nie zaglądał, nie posłuchałeś i znowu się skompromitowałeś.
Nie umiesz czytać, sklecić normalnego zdania nie wspominając o podstawach ortografii.
Kto cię zarejestrował na fw. mama???.

tobo_2

wpisz na jutuba "Drive - "Do you wanna see something?" [HD, full scene] " 44 163 osob obejrzalo, 195 łapek na lajk, 1 na dont lajk. Krótki fragment z filmu z jednym dialogiem a ile osób go pamięta i powraca do niego...

ocenił(a) film na 2
jack_ryan

Fajnie.
Nikogo nie krytykuje za to że komuś podoba się ten obraz, wyraziłem swój pogląd.
Jednak kto głównie zagląda pod podane przez ciebie hasło i kto lajkuje? - ludzie którym Drive się podobał
Pamiętaj że jest spore grono ludzi którym Drive się nie podobał i oni nie wbijają hasła Drive bo po prostu nie chcą więcej tracić czasu na ten film,,, gdyby to zrobilito twoje statystyki wyglądałyby zupełnie inaczej ^^.