PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228549
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Może i nie jestem wybitnym znawcą filmów ani super krytykiem, ale to było DNO!!!

wujek83pl

Kolejne dziecko które zakłada konto żeby zminusować film. Żałosne.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

nie popłacz się

plantum

Ty się popłakałeś na forum "Avatara", a teraz jesteś hipokrytą.

neo_angin

chłopie przyznaj się do porażki

Fuck_Tyler.com

Nie plantumku. Nie wygrasz żałosnym alterkontem. Na forum "Avatara" poległeś pod argumentami już dawno.
'

ocenił(a) film na 7
neo_angin

to w końcu ile mam tych alterkont waszym zdaniem?

plantum

To jest na pewno twoje. Poza tym na FW są osoby z pięćdziesięcioma (np. life_kills i lotr12345) więc nic mnie nie zdziwi.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

:) kurde, świetny efekt psychologiczny :)

wujek83pl

To pewne, że nie jesteś znawcą filmów ani super krytykiem. Nie musiałeś tego pisać, każdy sam by do tego doszedł patrząc na to jak piszesz o filmach.

ocenił(a) film na 9
wujek83pl

Twoja wypowiedź to d-n-o.

wujek83pl

O jacy znawcy filmu się znaleźli, proszę proszę, to miał być film akcji a cała akcja filmu zawarła się w dwu i pół minutowym trailerze!! Neo angin jak widzę dzieckiem to Ty jesteś skoro piszesz takie żałosne komenty. A reszcie wara od mojego zdania ja do waszych wypowiedzi się nie czepiam; macie swoje zdanie ja mam swoje!!

ocenił(a) film na 10
wujek83pl

a kto Tobie naopowiadał takich głupot, że to film akcji?

ocenił(a) film na 10
Jonczyq_2

filmweb między innymi ;<

ocenił(a) film na 10
Marcinekk

o rzeczywista:) głupoty tu piszą!

ocenił(a) film na 10
Jonczyq_2

ta, co nie zmienia faktu że sypanie jedynkami tylko dlatego że nie "mamusia kupiła lizaka truskawkowego a nie malinowego" to pure debilizm.

ocenił(a) film na 6
Marcinekk

Sypanie dziesiątkami w sumie też. ;p

ZupkaChinska

Dawanie temu filmowi 5/10, a Incepcji 10/10 jest jeszcze bardziej idiotyczne.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Dobrze, że to tylko Twoje osobiste zdanie na ten temat.

ocenił(a) film na 10
ZupkaChinska

Nie sypie i nigdy nie sypałem dziesiątkami.

ocenił(a) film na 6
Marcinekk

Wiem widziałem Twoje oceny. Mówiłem ogólne do wszystkich. ;]

ZupkaChinska

No w sumie jak widać dałem mniej dziesiątek od ciebie czyli w tym filmie coś jest.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Z pewnością są duże dłużyzny, przez co naprawdę dobrzy aktorzy też nie wykorzystali swojego potencjału, a film z czasem męczył. Jedynie Bryan Cranston grał 'rozgadaną postać' (sprawiając jednocześnie, że był o całe lata świetlne ciekawszym typem od milczącego głównego bohatera), większość milczała minutę za każdą wypowiedzią. Z kolei oprawa dźwiękowa była naprawdę spoko - elektroniczne i popowe kawałki fajnie oddawały klimat. Fabuła też była niegłupia i miała potencjał.
Jednym słowem dłużyzny zepsuły sporą część potencjału na ten film, przynajmniej dla mnie. Wszystko zmieściło by się w połowie czasu trwania filmu z na pewno nie gorszym efektem. Po prostu w życiu nie widziałem filmu w którym by tak przedłużali. Takie jest MOJE zdanie, chyba mogę je mieć?

ZupkaChinska

Możesz. Gdzieś ci zabraniałem. Moje jest zupełnie inne. Te dłużyzny były jednym z atutów filmu.

ocenił(a) film na 10
ZupkaChinska

Te "dłużyzny" są kwintesencją tego filmu... Były też stosowane między innymi w arcydziełach Sergio Leone z lat 60tych (np. "Dobry, zły i brzydki", "OUATITW"), Jeśli chcesz latającą kamerę to (nie)polecam najnowsze filmy Seagal'a. Prawda jest taka, że jeśli nie lubisz filmów z przed kilku dekad to ten film nie przypadnie ci do gustu (muzyka a nawet sama czcionka nawiązuje do lat 80tych). Jeżeli oczekiwałeś/aś filmu akcji to chociaż nie wypowiadaj się krytycznie względem tego filmu na tym forum, bo po prostu go nie zrozumiałeś/aś.

ocenił(a) film na 6
pumpernikiel_2

Obejrzałem "Dobry, zły i brzydki" już jakiś czas temu. Bardzo mi się podobał, ale nie wydaje mi się, że poza scenami pojedynków były tam jakieś sceny z przeciąganiem. Ten film był po prostu bardzo długi, a w Drive były między innymi minutowe przerwy między kolejnymi wypowiadanymi zdaniami. To różnica. Tam dialogi były całkiem normalne, a postacie żywe.

ocenił(a) film na 8
ZupkaChinska

haaa film który moim zdaniem przedłuzyli maksymalnie i powiem szczerze że teraz kilka lat po jego obejrzeniu zupelnie zatracilam sens i fabułę był ZODIAK ;p acz tez nie był taki zły :)

ocenił(a) film na 10
wujek83pl

Prawda ,że nie jesteś wybitnym znawcą - mało tego - nie jesteś nawet w 1/1000 znawcą kina. a dno to twoja wypowiedż dziecko.

wujek83pl

Jeszcze raz dla tych wybitnych znawców kina - będę pisał to co mnie się podoba i oceniał tak jak mi się podoba!!

P.S. - I nic na to nie poradzicie...

wujek83pl

A ty nic nie poradzisz na to, że wszyscy tutaj mają twoje zdanie w dupie.

0wner2

A ty wracaj do śwojego zmyslonego świata, w którym jesteś krytykiem filmowym.

Jezus_drugi

A ty usuń to konto plantum.

0wner2

Nie zamierzam neo_angin. I czemu nazywasz mnie plantumem, skoro nim nie jestem? TO MOJE JEDYNE KONTO

Jezus_drugi

Jesteś plantumem i widać to w każdym twoim poście. Myślicie całkowicie identycznie, identycznie trollujecie, a plantum sam mówił, że ma inne konto.

0wner2

A Transformers?

Jezus_drugi

Co Transformers?

0wner2

Plantum ich nienawidzi

Jezus_drugi

Plantum to ty, a Transformers to kłamstwo mające na celu zmylenie tropu.

0wner2

A i jeszcze jedno Plantum. Usuń to konto.

ocenił(a) film na 7
Jezus_drugi

Nie usunę. :)

plantum

O cholera, ale wpadka. I się wydało :(

Dobra, kończe z tym.

Jezus_drugi

"TO MOJE JEDYNE KONTO"

Dobry dowcip.

Zresztą rozmawiałeś z 0wner2, a nie ze mną.

neo_angin

Podobnie się wypowiadacie, prawie zawsze się zgadzacie. Idąc waszym tokiem rozumowania... dokończcie sami.

Jezus_drugi

Tak i jesteśmy w jednym momencie zalogowani.

neo_angin

Nie jestem takim no-lifem jak ty, więc twoja teoria jest absurdalna. Z wieloma użytkownikami nigdy się nie zbiegłem, bo nie siedzę tu cały dzień. Ty siedzisz na tym portalu ciągle, więc tego nie zrozumiesz.

Jezus_drugi

Ty siedzisz na innych kontach. Jakbyś nie zauważył to nie zawsze tu siedzę, ale ten napis online nie działa i wyświetla się nawet jak nie jestem zalogowany.

neo_angin

Dobra przyznaję się. To ja Owner2.

ocenił(a) film na 7
Jezus_drugi

ahhahahaha

plantum

Co się cieszysz? Lepiej obejrzyj sobie prawdziwe kino np. drive

Jezus_drugi

Nie umiesz nawet go podrobić. Żałosne.