niech ktoś napiszę czy na prawde warto obejrzeć ten film, fabuła wydaję się być ciekawa ale odstrasza mnie troche ten koleś w roli głównej (nie mówię że jest on słabym aktorem ale wydaję mi się że jest on stworzony do grania w filmach familijnych lub obyczajowych a nie gangsterskich), a więc niech ktoś napiszę czy na prawdę jest to dobry film?
Byłem w kinie, potem na dvd oglądałem i mogę smiało powiedzieć że warto więc nie marnuj czasu bo Tom Hanks sprawdza się z Tommy Gunem w ręku ;)
jak dla mnie to jeden z lepszych filmów z hanskem. warto oglądnąc, przynajmniej dla tego zeby zobaczyc jak wygląda zawodowy maorderca w wykonaniu toma hanksa
hehe, wlasnie mam te same watpliwosci - fabula wydaje sie konkretna, ale hanks w tym wszystkim nie bardzo mi pasuje. chociaz biorac pod uwage, ze wszedzie pacino i de niro (bardzo ich szanuje, ale nie da sie ukryc, ze grali juz w wielu popularnych gangsterskich filmach) moze to byc calkiem mila odmiana.
jesli ogladales juz ten film, to moze napiszesz jak wrazenia?
hanks zagrał tutaj świetnie. oglądając nie pamiętałem o jego poprzednich rolach tylko chłonąłem film :D
Popieram calkowicie!! Tom Hanks jest genialny w tej roli, ani troche mnie nie zawiodl. I faktycznie, ja rowniez ogladajac go, nie patrzylam na jego role przez pryzmat poprzednich wystepow. Goraco polecam!