Droga do zatracenia

Road to Perdition
2002
7,5 55 tys. ocen
7,5 10 1 55476
7,5 24 krytyków
Droga do zatracenia
powrót do forum filmu Droga do zatracenia

niech ktoś napiszę czy na prawde warto obejrzeć ten film, fabuła wydaję się być ciekawa ale odstrasza mnie troche ten koleś w roli głównej (nie mówię że jest on słabym aktorem ale wydaję mi się że jest on stworzony do grania w filmach familijnych lub obyczajowych a nie gangsterskich), a więc niech ktoś napiszę czy na prawdę jest to dobry film?

ocenił(a) film na 8
lechu1017

Byłem w kinie, potem na dvd oglądałem i mogę smiało powiedzieć że warto więc nie marnuj czasu bo Tom Hanks sprawdza się z Tommy Gunem w ręku ;)

lechu1017

jak dla mnie to jeden z lepszych filmów z hanskem. warto oglądnąc, przynajmniej dla tego zeby zobaczyc jak wygląda zawodowy maorderca w wykonaniu toma hanksa

ocenił(a) film na 8
no_fear

no ok dzięki za odpowiedź.zaraz zacznę kombinować jak go (ściągnąć) zdobyć.

lechu1017

hehe, wlasnie mam te same watpliwosci - fabula wydaje sie konkretna, ale hanks w tym wszystkim nie bardzo mi pasuje. chociaz biorac pod uwage, ze wszedzie pacino i de niro (bardzo ich szanuje, ale nie da sie ukryc, ze grali juz w wielu popularnych gangsterskich filmach) moze to byc calkiem mila odmiana.
jesli ogladales juz ten film, to moze napiszesz jak wrazenia?

ocenił(a) film na 10
shittt

hanks zagrał tutaj świetnie. oglądając nie pamiętałem o jego poprzednich rolach tylko chłonąłem film :D

tomek_900

Popieram calkowicie!! Tom Hanks jest genialny w tej roli, ani troche mnie nie zawiodl. I faktycznie, ja rowniez ogladajac go, nie patrzylam na jego role przez pryzmat poprzednich wystepow. Goraco polecam!

ocenił(a) film na 9
lechu1017

Film jest piękny:(
Tom jest genialnym aktorem i w tej roli też sprawdził się genialnie czym byłam bardzo pozytywnie zaskoczona:)