PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=419050}

Droga

The Road
2009
7,1 78 tys. ocen
7,1 10 1 77557
6,4 44 krytyków
Droga
powrót do forum filmu Droga

Podobne filmy

ocenił(a) film na 6

Kto zna jakieś podobne filmy przedstawiające świat postapokaliptyczny i walczących o
przetrwanie ludzi?

xkolek

serial Jeremiah ,filmy Mad Max2 i 3 , Waterworld ,Chłopiec i jego pies , Resident Evil 3 , Krew Bohaterów , chyba Bastion, to tak na pierwszy rzut.

xkolek

Księga Ocalenia.

ocenił(a) film na 8
xkolek

Polecam książkę "The Road" - Cormac McCarthy. Naprawdę niesamowity klimat. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
xkolek

zapraszam na portal http://postapocalyptic.net poświęcony tematyce postapo. Tam znajdziesz listę filmów powstałych w tej konwencji wraz z recenzjami i opisami

mack_the_noz

"Jestem Legendą"-super filmik :-)

ocenił(a) film na 8
miszka1980

super filmik ... ? propagandowy szajs nie warty marnowania czasu.

użytkownik usunięty
pan_satyros

Myślę, że przesadzasz ze swoją opinia. 1/10? mi osobiście podobał się bardzo, chociaż wiem że to kolejny film z serii "Amerykaninie, sam sobie nie poradzisz, musisz zaufać swojemu rządowi", to za klimat dostaje ode mnie dużo punktów, no i za to że bardzo łatwo mogłem się wczuć w sytuacje głównej postaci.

ocenił(a) film na 7
mack_the_noz

nie znałem stronki, dzięki, chętnie zajrzę jako maniak klimatu

ocenił(a) film na 8
xkolek

Może ci się spodobać serial Survivors - Ocaleni, oczywiście Terminator Salvation i seria Żywych trupów.
Swoją drogą na postapocalyptic.net też opłaca się wejść.

ocenił(a) film na 7
xkolek

28 dni później,
28 tygodni później,
władcy ognia,
stalowy świt,
ziemia żywych trupów (poprzednie części dzieją się 'w trakcie' apokalipsy),
zombieland,
doomsday,
radioactive dreams

to tak na poczekaniu rzucone - każdy ma trochę inny klimat, warto się zainteresować tematem :)

xkolek

Mi pozostaje dodać film pt: "Wysłannik Przyszłości" (eng. The Postman) z Kevinem Costnerem.

xkolek

Fail Safe, Wojna Światów lub serial Jericho