PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 119064
3,7 22 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

Średni

ocenił(a) film na 5

Amerykańscy komicy zebrali się, pogadali, wymienili sarkastyczne uwagi i cięte riposty. W dużej mierze śmieszne dla nich samych. Salma Hayek lekko osładza efekt cierpkich dowcipów. Chociaż problem "jak oderwać nasze dzieci od komputerów" jak najbardziej aktualny. Owszem, ze 3-4 razy roześmiałam się, ale efekt końcowy mizerny.

ocenił(a) film na 3
sand_witch

zgadzam się w całej rozciągłości

ocenił(a) film na 3
sand_witch

zgadzam się z powyższym komentarzem. Film trzeba nazwać SŁABYM. Wielka szkoda :( 3/10

ocenił(a) film na 7
sand_witch

Perly przed swinie. Najlepsza komedia 2010 roku i wogole jedna z najlepszych komedii XXI wieku.
9/10

sand_witch

film był dobry - bez pieprznych czy gównianych tekstów - śmiszne (nie śmiEszne) riposty i kilka fajnych scen. To duży plusik.
Obsada - co kto lubi, dla mnie może być
Fabuła - dobra, nawet bardzo. Tak samo jest między mną a moim ojcem - jak ja siedzę w domu to on (nie zawsze) wspomina jak to on ciągle był na dworze z kumplami.
Może nie był to najśmieszniejszy film na świecie, ale dobry był na pewno

ocenił(a) film na 6
sand_witch

Film świetnie nadaje się na letni seans z przyjaciółmi. Ma w sobie taki fajny, wakacyjny klimat, który pozytywnie nakręca i zachęca żeby się ruszyć i zabawić na powietrzu. Co nie znaczy, że nie mógłby być lepszy. Osobiście liczyłem na to, że Chris Rock pokaże coś więcej.

Dizzy87

mógłby być lepszy, ale nie był zły

sand_witch

Najbardziej celny komentarz. Film mizerny

ocenił(a) film na 5
lucwarchol

Niezłe zdjęcia jak na taki film, gwiazdorska obsada, garść ciekawych patentów, druga garść udanych żartów i to wszystko. Może jeszcze na plus brak
Scenariusz z pozoru oryginalny, ale nudny, nie wykorzystany. Film momentami nie jak komedia, ale jakaś obyczajówka. Banał, sztampa, kalka etc. Salma Hayek irytuje.

Generalnie nudy na pudy poprzetykane lepszymi momentami. Nie odradzam, ale nie mam powodu polecić
5+/10

ocenił(a) film na 5
Muszrom

Coś nie mogę edytować postu, więc dopiszę urwane zdanie ;)
-Może jeszcze na plus brak natłoku chamskiego, hamerykańskiego żartu spod budki z coca colą.