PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 119064
3,7 22 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

Rewelka

ocenił(a) film na 10

Dawno tak się nie uśmiałem 10/10, dla malkontentów więcej poczucia humoru :)

użytkownik usunięty
w_marcin

Ło Hesusie Nazareński... tu nie chodzi o poczucie humoru... tylko ten film jest po prostu nędzną komedią. Ile można oglądać wygibasy hamerykańskiej rodzinki w aquaparku? Co w tym nowego albo zabawnego? Ten film jest kalką 100 takich samych filmów - nie znalazłem w nim NIC świeżego, z czego warto byłoby się pośmiać.

użytkownik usunięty

popieram. Zniesmaczyłam się tylko jak ten mały pil mleko z jej cycka . ;/

ocenił(a) film na 3
w_marcin

uśmiałeś się na tym filmie? a skąd zioło miałeś?

ocenił(a) film na 4
w_marcin

Uważasz mnie za malkontenta, masz do tego prawo, ale ja uważam, że Twoje poczucie humoru jest, ujmując to eufemistycznie, niewysublimowane...

ocenił(a) film na 7
kurynio

jakże wyszukanych słów używasz by kogos sprowokowac do dyskusji... chociaż słowo "obrazic" lepiej oddawałoby Twoje intencje. może powinienes zostac przy filmach wywołujących emocje zionące z Twojego awatara? a może po prostu pójsc do kina zamiast sciagac CAM-kopie z torrenta i pozwolic sobie na odrobinę luzu wsrod innych ludzi. klimat kina to nie klimat kanapy, niezależnie od tego jak duży masz telewizor.
byłem wczoraj na jeleniogórskiej premierze tego filmu i niezwykle smutne jest (w moim subiektywnym odczuciu - też znam kilka długich i mądrych słów!), że na sali było jedynie 5 osób. NA PREMIERZE w PIĄTKOWY WIECZÓR! polska rzeczywistosc - sciagamy i ogladamy tasmowo, następnie narzekamy i pojedziemy po każdym kto ma odmienne zdanie. gratuluję, spróbuj się w polityce, przecież i Ty możesz znaleźc swój krzyż, za który będziesz mógł drapac, gryźc, bic i pluc na innych.
my (było nas troje) usmialismy się na filmie ale pewnie wynika to z dystansu i lekkiego doswiadczenia, bo przecież trzeba byc troglodytą (znowu!) potężnego kalibru by po nazwiskach Sandler, James, Spade itd. spodziewac się wysublimowanego (oczywiscie jest to eufemizm) dowcipu.
konstruktywna (przesadzam z tymi trudnymi słowami?) krytyka mile widziana, ale jak masz mi wrzucac, wyszukiwac moje archiwalne wypowiedzi czy przypominac jakiemu filmowi wystawilem ile gwiazdek to proszę daj spokój.
dzięki i pozdrawiam serdecznie
pokój z Tobą bracie :)