Jesli kiedys ma byc 3 czesc to Emmerich nie ma prawa sie zblizac do tego pomysłu . Film fatalny i tyle .
fatalny to malo powiedziane.
O ile 1 czesc dla mnie genialna to 2 czesc totalne dno !.
Co sie stalo z Emmerichem to ja nie mam pojecia.Nawet 2012 ktore tez bylo slabe to i tak duzo lepsze niz ten Syf !.
NBie mam pojecia co Ci powiedziec . Gostek jest z kazdym filmem co raz gorszy.To co tu pokazał bylo tragiczne ,zero fabuły , bezsens gonił bezsens , sztuczny humor , fatalnie dobrani aktorzy . Totalny chaos .Ku....a obejrzałem ze wzgledu na super czesc 1szą , tylko dlatego . 20 lat obcy statek lezy w Afryce , kaleki prezydent ratuje swiat , watek z ojcem Goldbluma żałosny , Liam Hemsworth gra w tym czymś . Sceny walki rodem z Gwiezdnych Wojen ! . Sraka i odbyt tak mozna ocenic ten film .
ps . wkur.....m się -obniżam na 1
Pozdro !
"Skończył się" podobnie jak inni kiedyś świetni reżyserzy: Spielberg, Lucas, Cameron, Scott.
Przesadzasz !.Nie podoba mi sie twoja krytyka bo obrazasz najlepszych rezyserow na swiecie i szacunek do nich wypada miec bo na nich zawsze mozna polegac.
Emmerich to prawdziwe dno !.
"najlepszych rezyserow na swiecie" LOL moze kiedyś, dzisiaj juz napewno nie. Spielberg rozczarował "królestwem kryształowej czaszki", gniot jakich mało, nie mogłem uwierzyć że to ten sam kiedyś genialny reżyser. Trylogia 1-3 star wars Lucasa też jest okropna chodz ta ma swoich fanów, Myślałem że "avatar" to tylko wypadek przy pracy Camerona, ale on to gówno chce nadal kręcić, chyba coś mu na łeb siadło. Scott też ostatnio same gnioty kręci: prometeusz, exodus