PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564967}

Dzień Niepodległości: Odrodzenie

Independence Day: Resurgence
2016
5,1 57 tys. ocen
5,1 10 1 56588
4,0 25 krytyków
Dzień Niepodległości: Odrodzenie
powrót do forum filmu Dzień Niepodległości: Odrodzenie

Trailer!

ocenił(a) film na 5

i jak tam wrażenia , dla mnie zwiastun jest OK

Darado

a gdzie on jest, ciągle szukam, oczywiście youtube i google ciągle w ruchu.

ocenił(a) film na 6
sebastikantus

pulse.therpf.com/watch-the-new-trailer-for-independence-day-resurgence

soulzxc

dzieki, trailer razie może być. Ciekawe czy będą wali naziemne.

sebastikantus

http://www.warof1996.com/
taka fajna stronka opowiadająca co się działo przez 20 lat

ocenił(a) film na 3
Darado

[ https://www.youtube.com/watch?v=LbduDRH2m2M ] Boże, co za.... nie napisze co. Nadal nie mogę uwierzyć, że nakręcili sequel.

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Nie możesz uwierzyć? Ojojoj. To nie obejrzysz, i sprawa załatwiona. Czyż nie?

Jedynka bardzo mi się podobała i cieszę się, że będzie sequel. Jak chcę sobie obejrzeć dobry, naprawdę zajebisty film, włączam Zieloną Milę, Skazanych na Shawshank czy tym podobne. Chcę się odmóżdżyć i popodziwiać zajebiste efekty specjalne i rozp*dol, obejrzę sobie w kinie ten film, nie mogę się więc doczekać.

ocenił(a) film na 3
Gooner250

Jedynka była zarąbista, dlatego nie wierzę, że zrobili sequel. To był jeden z tych filmów, których dla mnie wolno było ruszać. Za bardzo mi to zajeżdża "Skyline".

ash_williams85

W pierwszej sekundzie jak spojrzałem na miniaturę na YT to też myślałem ze to fake a obrazek wzięty z Skyline. ID zrobił na mnie olbrzymie wrażenie.

użytkownik usunięty
Darado

Zwiastun bardzo dobry. Efekty, rozmach - wszystko widać będzie dopięte na ostatni guzik. Tyle czasu człowiek czekał i w końcu jest. Oby rozpierducha była zacna !

Wszystko wygląda prawie idealnie, tylko boje się jednego, że to bedzie film pełen efektów, które wcisną nas w fotel a kulawo będzie z fabułą...

użytkownik usunięty
RollOut

Fabuła? A po co fabuła? Nie no, jeśli chodzi o tego typu filmy to najważniejsze jest WIDOWISKO. A fabularnie z tego co wiem też nie będzie źle.

ocenił(a) film na 5

Dokładnie. Wystarczy, żeby fabuła była na takim poziomie jak w jedynce. I będzie gitara. A o efekty martwić się nie trzeba :)

ocenił(a) film na 6
Darado

za dużo transformerowania, pewnie wyjdzie przeciętnie... obym się mylił

ocenił(a) film na 5
androgenius

Też mam takie obawy , jednak jak wszystko mądrze poukładają to może wyjdźie coś fajnego na miarę jedynki:)

Darado

Szkoda że uśmiercili ... . Byłem w kinie w 1996, film mi się podobał, jeden z lepszych tego reżysera.
A jak zwiastun. Taki bardzo SF. Zbraknie przede wszystkim luzu i poczucia humoru Willa, nowy "I.D. Odrodzenie"zapowiada się strasznie pompatycznie ale zobaczy się.