[ https://www.youtube.com/watch?v=LbduDRH2m2M ] Boże, co za.... nie napisze co. Nadal nie mogę uwierzyć, że nakręcili sequel.
Nie możesz uwierzyć? Ojojoj. To nie obejrzysz, i sprawa załatwiona. Czyż nie?
Jedynka bardzo mi się podobała i cieszę się, że będzie sequel. Jak chcę sobie obejrzeć dobry, naprawdę zajebisty film, włączam Zieloną Milę, Skazanych na Shawshank czy tym podobne. Chcę się odmóżdżyć i popodziwiać zajebiste efekty specjalne i rozp*dol, obejrzę sobie w kinie ten film, nie mogę się więc doczekać.
Jedynka była zarąbista, dlatego nie wierzę, że zrobili sequel. To był jeden z tych filmów, których dla mnie wolno było ruszać. Za bardzo mi to zajeżdża "Skyline".
W pierwszej sekundzie jak spojrzałem na miniaturę na YT to też myślałem ze to fake a obrazek wzięty z Skyline. ID zrobił na mnie olbrzymie wrażenie.
Zwiastun bardzo dobry. Efekty, rozmach - wszystko widać będzie dopięte na ostatni guzik. Tyle czasu człowiek czekał i w końcu jest. Oby rozpierducha była zacna !
Wszystko wygląda prawie idealnie, tylko boje się jednego, że to bedzie film pełen efektów, które wcisną nas w fotel a kulawo będzie z fabułą...
Fabuła? A po co fabuła? Nie no, jeśli chodzi o tego typu filmy to najważniejsze jest WIDOWISKO. A fabularnie z tego co wiem też nie będzie źle.
Dokładnie. Wystarczy, żeby fabuła była na takim poziomie jak w jedynce. I będzie gitara. A o efekty martwić się nie trzeba :)
Też mam takie obawy , jednak jak wszystko mądrze poukładają to może wyjdźie coś fajnego na miarę jedynki:)