Ocena każdego filmu to rezultat vs. oczekiwania.Jestem fanem Trylogii Bourna ale ten film to
prawdziwy dramat. Chciałem wyłaczyc po godzinie ale obejrzałem z obowiązku. Aktor o posturze
piłkarza polskiej drugiej ligi może kiedyś był na jednym treningu krav magi , ale już poziom
umiejętności denerwowania widza głownej bohaterki po prostu przeraża. Filmową zbrodnia jest
proba nawiązywania do pierwszych 3 częsci. Film jest predzej słabą obyczajówką niż kinem akcji.
Pościgi , sceny walki - których w sumie brak to absolutne dno i kicz.
Ja już do kogo napisać miałem to napisałem i co napisać miałem to już napisałem. Miłego dialogu pedziu i pozdrawiam Cię...:*
Przepraszam zapędziłem się i napisałem jak wtórny analfabeta, czytaj Ty. Miłego monologu, pa pedziu...:*
Odpisz mi na Facebooku, widzisz nie możesz bo to nie Ty, instruktorze Krav Magi, który prowadzi zajęcia w Warszawie, hehehe...:* Szkoda, że ta osoba jest na wyjeździe matole i nawet telefonu nie odbiera bo jest zagranicą...:-(
https://www.facebook.com/tacticalkm
Serio to już nudne było, wcześniej zabawne, teraz żałosne jest i zaraz zacznie mnie Twoje pisanie i Ty irytować, więc nie do zobaczenia się matole...:*
P.S. po tym jak dostaniesz bana popisz do mnie na Faceboku, jak będę miał doła chętnie znów z Ciebie pociągnę sobie łacha przy piwie...:* Jak Ci koledzy pomogą w namierzeniu mojego ip to napisz na maila, poszukasz w google to znajdziesz jakiś pewnie aktualny, hahahaha...:*
Ja to przynajmniej robię poprawnie, czego nie da powiedzieć się o Tobie. Jakbyś był tym za kogo podajesz się, to już byś zniszczył swoją karierę instruktorską w największej federacji krav magi na świecie...:-(
Wyloguj się i spróbuj zalogować się ponownie, chętnie zobaczę jak wijesz się jak wąż, kiedy skończy Ci się źródełko głupoty tu...:-)
Jak coś nie widzimy się jutro, szkoda bo fajnie było pociągnąć z kogoś tak łacha jak z małego dziecka...:*
Pisz pisz wiecej . Wiem ,że mówisz ze nie bedziesz ale Mosiek dasz radę piszz buahhhhhaaa
pisz mosiek widzisz umiesz dalej . jestes niereformowalny pisz dalej . oczywiscie jak chcesz mosiek buaaaaaaaaahhhhhha
Zegnaj mosku nie znajacym sie na niczym. Film 1/10. koncze to. Ja mowie raz i tak robie ..Nie 40..buahhhhaaa
Kozakiem trzeba być, to prawda, ale jak jest się ofiarą losu nie potrafiącą pisać poprawnie po polsku, czytać ze zrozumieniem oraz nieznającą się na niczym, to jest się zwykłym leszczem...:-)
Tak masz rację, już pewnie dostałeś bana i jutro tu nie wejdziesz, szkoda było można pośmiać się z Ciebie i tych głupot, które tu wypisywałeś...:-(
Jestes pi#zda mniejsza od zony o polowe ....pisz pisz , Twoja schizofrenia mnie smiesxy .Wymyslasz rzeczy i w nie wierzysz. Nawet imienia debilu nie znadz .Powodzenia mosku w wyjasnieniach. Koncze ale nie dlatego ze taka menda jak ty ma na cos wplyw... co za debil.....buahhhhha
Weź naucz się pisać poprawnie po polsku i czytać ze zrozumieniem, jeżeli chcesz żeby ktoś odpisywał na Twoje brednie...:O
A propos mojej żony, to ona by Ci tak wpierdzieliła, żebyś chodził na rękach...:P