Dziedzictwo Bourne'a

The Bourne Legacy
2012
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70353
5,8 19 krytyków
Dziedzictwo Bourne'a
powrót do forum filmu Dziedzictwo Bourne'a

Ocena każdego filmu to rezultat vs. oczekiwania.Jestem fanem Trylogii Bourna ale ten film to
prawdziwy dramat. Chciałem wyłaczyc po godzinie ale obejrzałem z obowiązku. Aktor o posturze
piłkarza polskiej drugiej ligi może kiedyś był na jednym treningu krav magi , ale już poziom
umiejętności denerwowania widza głownej bohaterki po prostu przeraża. Filmową zbrodnia jest
proba nawiązywania do pierwszych 3 częsci. Film jest predzej słabą obyczajówką niż kinem akcji.
Pościgi , sceny walki - których w sumie brak to absolutne dno i kicz.

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

dajesz pisz mosiek , jazda dajesz , zbieramy dalej piszzzzzzz, buaaahhaaaaaa

ocenił(a) film na 7

:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

pisz mosiek pisz dalej pisz buaaahhhhhhhhhhhaaaaa

ocenił(a) film na 7

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

dajesz mosiek pisz , dawaj buahhhhhhhhhhhhhhhaaa

ocenił(a) film na 7

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

dajesz fajnie ze dalej piszesz , zbieramy dalej buahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa

ocenił(a) film na 7

Ja już do kogo napisać miałem to napisałem i co napisać miałem to już napisałem. Miłego dialogu pedziu i pozdrawiam Cię...:*

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Przepraszam zapędziłem się i napisałem jak wtórny analfabeta, czytaj Ty. Miłego monologu, pa pedziu...:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Teraz lepiej mośku lepiej , dajesz jeszcze dalej buuuuuaaaahhhhaaa

ocenił(a) film na 7

Odpisz mi na Facebooku, jak to Ty, żal.pl...:-(

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Pa, ha, ha, ha...:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

pisz dalej dalej , mosiek pisz buaaaaahhhaaa pisz mosiek buahhaaaa

ocenił(a) film na 7

Odpisz mi na Facebooku, widzisz nie możesz bo to nie Ty, instruktorze Krav Magi, który prowadzi zajęcia w Warszawie, hehehe...:* Szkoda, że ta osoba jest na wyjeździe matole i nawet telefonu nie odbiera bo jest zagranicą...:-(
https://www.facebook.com/tacticalkm

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Serio to już nudne było, wcześniej zabawne, teraz żałosne jest i zaraz zacznie mnie Twoje pisanie i Ty irytować, więc nie do zobaczenia się matole...:*

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

P.S. po tym jak dostaniesz bana popisz do mnie na Faceboku, jak będę miał doła chętnie znów z Ciebie pociągnę sobie łacha przy piwie...:* Jak Ci koledzy pomogą w namierzeniu mojego ip to napisz na maila, poszukasz w google to znajdziesz jakiś pewnie aktualny, hahahaha...:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Pisz pisz ...Mosiek . pisz dajesz dalej pisz buaaaahhaaa

ocenił(a) film na 7

Paaaa....:****

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Dalej piszesz , Mosiek dalej piszzz buahhaaaa

ocenił(a) film na 7

Wyloguj się i spróbuj zalogować się ponownie, poczekam mośku...:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Pisz dalej pisz .... pisz ,widze ,że lubiszzz . Pisz Mośku

ocenił(a) film na 7

Ja to przynajmniej robię poprawnie, czego nie da powiedzieć się o Tobie. Jakbyś był tym za kogo podajesz się, to już byś zniszczył swoją karierę instruktorską w największej federacji krav magi na świecie...:-(

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Wyloguj się i spróbuj zalogować się ponownie, chętnie zobaczę jak wijesz się jak wąż, kiedy skończy Ci się źródełko głupoty tu...:-)

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Jak coś nie widzimy się jutro, szkoda bo fajnie było pociągnąć z kogoś tak łacha jak z małego dziecka...:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Pisz pisz wiecej . Wiem ,że mówisz ze nie bedziesz ale Mosiek dasz radę piszz buahhhhhaaa

ocenił(a) film na 7

F5 buhahahaha...:P

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Pisałem Ci, dla Ciebie jest tylko Ctrl+F4...:O

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

pisz mosiek widzisz umiesz dalej . jestes niereformowalny pisz dalej . oczywiscie jak chcesz mosiek buaaaaaaaaahhhhhha

ocenił(a) film na 7

Pa mośku, będę tęsknić za Tobą...:*

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Mosiek pisz pisz dalej dalej pisz mosiek , Jedziesz ...buahhhhhhhhhhhhhhaaa

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Zegnaj mosku nie znajacym sie na niczym. Film 1/10. koncze to. Ja mowie raz i tak robie ..Nie 40..buahhhhaaa

ocenił(a) film na 7

Kozakiem trzeba być, to prawda, ale jak jest się ofiarą losu nie potrafiącą pisać poprawnie po polsku, czytać ze zrozumieniem oraz nieznającą się na niczym, to jest się zwykłym leszczem...:-)

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

Tak masz rację, już pewnie dostałeś bana i jutro tu nie wejdziesz, szkoda było można pośmiać się z Ciebie i tych głupot, które tu wypisywałeś...:-(

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Jestes pi#zda mniejsza od zony o polowe ....pisz pisz , Twoja schizofrenia mnie smiesxy .Wymyslasz rzeczy i w nie wierzysz. Nawet imienia debilu nie znadz .Powodzenia mosku w wyjasnieniach. Koncze ale nie dlatego ze taka menda jak ty ma na cos wplyw... co za debil.....buahhhhha

użytkownik usunięty

Ale zapomnialbym . Ty pisz pisz mosku buahhhhhhhhhhhhhhaaa

ocenił(a) film na 7

Weź naucz się pisać poprawnie po polsku i czytać ze zrozumieniem, jeżeli chcesz żeby ktoś odpisywał na Twoje brednie...:O

ocenił(a) film na 7
RafStefSzul1981

A propos mojej żony, to ona by Ci tak wpierdzieliła, żebyś chodził na rękach...:P

użytkownik usunięty
RafStefSzul1981

Ciebie pewnie tlucze mosku buahhhhhhhhaa. pisz dalej pisz wiecej buuahhhhaaa

ocenił(a) film na 7

Kozakiem trzeba być, ale on okazał się oszustem i miękką waginą, dlatego dostał bana...:-(