Dziewczyna moich koszmarów

The Heartbreak Kid
2007
5,9 61 tys. ocen
5,9 10 1 60574
4,7 12 krytyków
Dziewczyna moich koszmarów
powrót do forum filmu Dziewczyna moich koszmarów

zobaczcie sobie zwiastun i motyw jak jadą samochodem i ona spiewa fragmenty piosenek które leca w radiu...hahahahahahaha

bilet24

też mnie to bawi... za każdym razem :)

Anouk_4

hehehehe,ameryka jest najlepsza(jeśli chodzi o filmy)dziennie na dobry poczatek dnia sobie zapodaje ten zwiastun.p.s. to Twoje zdjecie?

bilet24

http://pl.youtube.com/watch?v=U8IUVo5IaFg jak się nazywa muza w minucie 01:08

Kinomaniak20

piosenka z 1:08->spice girls-wannabe ta piosenka jest stara jak swiat a co do filmu niezly ale nie powala na kolana;)

sebo_dante

:-) mnie bawi cały ten motyw-jest super-ale jak bym miał wybrac jedną akcje tej laski podczas spiewania to to jak sie puka w policzki i wystukuje rytm hahahaha to plus inne piosenki daje zajebisty efekt :D

bilet24

ta piosenka to hot butter "popcorn" ludzie się już na mnie poobrażali bo słucham jej cały czas...

ps. to nie moje zdjęcie, chyba że zajebiście spiewam, mieszkam w holandii i jestem blondynką...

Anouk_4

hehehehe,kij z nimi jak Ci dobrze sie spiewa to luz ;-) myslałem,bo chciałem Ci powiedziec ze masz fajna dziare :]

bilet24

notak to jedyna kolorowa dziara jaka mi się podoba. osobisie ograniczam się tylko do myślenia że zrobię sobie tatuaż kiedyś... tam... w odległej przyszłości... :)

nie lubię bólu