Dziki cel

Wild Target
2010
6,8 17 tys. ocen
6,8 10 1 17378
6,4 5 krytyków
Dziki cel
powrót do forum filmu Dziki cel

8/10

ocenił(a) film na 8

Zabawna komedia. Dobrze się ogląda. Hollywoodzkie "śmieszne" komedie rzadko kiedy są naprawdę zabawne, dlatego w porównaniu z innymi komediami ośmielam się dać 8/10.

ocenił(a) film na 10
zifua

bardzo śmieszna komedia. dobra na deszczowe, ponure dni. Blunt zagrała mistrzowsko. WARTO OBEJRZEĆ. bez wachania 10

ocenił(a) film na 7
zifua

zgadzam się , bardzo dobra komedia
świetny Bill Nighy , i świetna Emily Blunt
Rupert Grint też dobrze się spisał

ocenił(a) film na 8
Anda00

pelna zgoda :)
kilka naprawde niezlych fragmentow i ogolnie niezle kino

ocenił(a) film na 7
Azirafael

Mi się podobało, że był taki brytyjski humor a na prawdę każdy może się świetnie bawić :) no i te miny Ruperta jak jest przestraszony ha! ;]

Oczywiscie wielkie brawa dla Emily ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
zifua

"Hollywoodzkie "śmieszne" komedie rzadko kiedy są naprawdę zabawne"

Przecież to nie jest hollywoodzka produkcja...

Przyjemna komedia, angielski humor, warto pooglądać w weekend :)

ocenił(a) film na 8
francois

Rzeczywiście źle się wyraziłam.. chodziło mi o porównanie tej produkcji z hollywoodzkimi pseudo-śmiesznymi komediami, przy których ten BRYTYJSKI film wypada b.dobrze.

ocenił(a) film na 7
zifua

Ciężko znaleźć film, który w porównaniu z amerykańskimi "komediami" wypadłby źle, także to nie taka wielka sztuka. ;)

ocenił(a) film na 10
zifua

Emily Blunt jak zwykle niesamowita ! Angielski humor = świetna komedia! Emily i jej miny - rewelacja ;D uwielbiam jej angielski akcent ;D

zifua

Zastanawiałam się nad oceną, ale za zakończenie dostaje 8/10:)

ocenił(a) film na 7
zifua

Przyjemne zaskoczenie! Nareszcie cos zabawnego bez toaletowych dowcipow dla bezmozgich popcornozercow! Dawno nie ogladalem tak lekkiej i blyskotliwej komedii. Nasi tworcy powinni brac przyklad...