PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1084}

Dzikość serca

Wild at Heart
1990
7,6 67 tys. ocen
7,6 10 1 66764
7,6 64 krytyków
Dzikość serca
powrót do forum filmu Dzikość serca

Dziki!!!

ocenił(a) film na 10

dla mnie jeden z niewielu filmow Lyncha ktore mnie wciagaja tak naprawde do konca! chyba najmniej hard korrrowy, nie ryje psychiki na piec godzin po filmie jak inne jego filmy! No i oczywiscie swietny Nicolas Cage!!! dla mnie extra! Widzialem juz chyba ze trzy razy;))) pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
depeszszsz

Mnie ten film "zrył" psychikę i to nie na pięć godzin, ale już chyba na całe życie :) Uwielbiam go, jest absolutnie niesamowity. Widziałam go już kilka razy i zawsze odkrywam go na nowo. Cage świetny jak zawsze :) no i bardzo dobra rola Laury Dern. Pozdr

ocenił(a) film na 10
Meneva

rzeczywiscie role sa swietne-bezdyskusyjnie. fabuła jest chyba w miare czytelna- w przeciwienstwie do np. zagubionej autostrady, w miare zrozumialy jest ten film. po prostu wciaga tak, jak pisalem;))) no i dlaetego chyba warto do niego czasem powrocic!!! pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 10
depeszszsz

Tak, fabuła w miarę czytelna, ale po przeczytaniu jakiejś interpretacji tego filmu pochodzącej z czyjejś pracy mgr, z przykrością stwierdzam, że ja ten film "widzę" inaczej. Ale na tym chyba właśnie polega kino Lyncha, każdy może z filmu wyciagnac inne pzresłanie. On nie narzuca określonej wizji, sam twierdzi, ze niechętnie mówi o swoich filmach, bo ich interpretacja jest bardzo subiektywna.