Nigdy nie widzialem czegos takiego. Film jest swietna komedia, usmialem sie przy nim po pachy. Co do innych walorow to nie znajduje takowych. Film jest tandetny o nastolatkach i strasznie bzdurny. Humor sytuacyjny i slowny jest super. Czulem sie jakbym ogladal jeden wielki skecz. I wszystko fajnie gdyby na poczatku nie wpletli czegos o teorii chaosu. Wydaje mi sie ze po prostu musieli uzasadnic czyms ten tytul.
Tak poza tym fabula jest niewazna, mogli to luzno puscic i mialbym taki sam ubaw. Rewelacja pod wzgledem komediowym, cala reszta do kosza.
tu nie chodzi o obrone tylko spojrzenie na film chocby z pozytywnej strony a nie ciagla wieczna krytyka ktora zreszta jest malo konstruktywna poczytaj sobie wypowiedz Torna to jest majstersztyk krytyki ... ja jestem poprostu zwollenkiem wyciagania jak najlepszych rzeczy z filmu efekt tyh kilka ciekawych rzeczy ma wiec dlatego go polecam ...
GreeZ
KlauS
optymistyczne podejscie do zycia masz człowieku..na twoje nieszczescie powstaje zbyt duzo szmiry by wyłowic cos konstruktywnego z tego oceanu głupoty..zreszta ja na to nie mam czasu..tyle jeszcze DOBRYCH filmów przede mna..
jezeli ten film Cie smieszy to jestes troszke niedorezwiniety. moze nawet bardziej niz troszke..... . dla jest to jeden z lepszych filmow. nie potrezbne sa super efekty specjalne czy gwiazdy ejranu zeby stworzyc wspanialy film i zainteresowac widza. ile bylo filmow ze wspaniala obsada, efektami, ktorych sie nie pamieta na drugi dzien po obejrzeniu. tandetny jestes Ty jezeli tak oceniasz ten film ale to Twoja sprawa ze sie zatrzymales w rozwoju. idz do lekarza (koniecznie jakiegos dobrego ) i sprawdz co z Toba jest nie tak.
pozdrawiam wszystkich ktorym film sie spodobal!!!!!!!!!!!
basta25..to juz było małolacie..sprobuj jakiejs bardziej konstruktywnej 'krytyki' bo rece( i nie tylko) mi opadają..
jeżeli bawi cie kalectwo,pedofilia i tym podobne to tylko pogratulować...Nie bede nawet zgadywac jakie sceny "śmieszyły" cię najbardziej...Twoja opinia jest poniżej krytyki,więc już nic nie powiem...
!!!!!!!!!!!!!! STOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie piszcie juz wiecej w tym watku... Marzenka dobrze to podsumowala i niech na tym zostanie... film jest swietny i kazdy kto ma iq na poziomie 100 i wiecej nie napisze ze jest glupi