PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5362}

Egzorcysta II: Heretyk

Exorcist II: The Heretic
1977
4,9 5,9 tys. ocen
4,9 10 1 5941
3,0 11 krytyków
Egzorcysta II: Heretyk
powrót do forum filmu Egzorcysta II: Heretyk

Najlepszy

użytkownik usunięty

Film jest świetny, straszny nie wiem dlaczego jest tak żle oceniany przez ludzi ja mam ten film na komputerze to może ktoś by chciał jeszcze raz obejrzeć i może przy drugim razie się przekona że ten film to jeden z najlepszych horroró Wszech-Czasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Witam
Bardzo bym chciał mieć Egzorcystę 2 na DVD - polskie wydanie. Kiedyś słyszałem że Ex2 oceniany jest za najgorszy i że podobno dwójki w Polsce na DVD nie było - a oficjalna premiera była bo był to lipiec 2002. Jednak mimo to w żadnym sklepie nie ma ex'a2 jest tylko EGZORCYSTA 3 oraz część pierwsza w dwóch wersjach {Zwykłej i Director's Cut} Masz Ex2 na komputerze a czy masz go też na polskim dvd ? {Oryginalny z polskimi napisami} lub wiesz gdzie go dostanę?

ocenił(a) film na 10

Chciałbym obejrzeć Egzorcystę II Heretyk raz jeszcze - zrobiłabyś mi kopię filmu na CD ? Aha. Czy masz polskie napisy?

szakal222

Mi też II podoba się najbardziej i szkoda że nie ma go na VIDEO lub DVD u nas w polsce ostatnio widziałem w Empiku ale nie kupiłem bo nie miałem kasy :(

Duszek

użytkownik Bloo ma na video z lektorem (oglądałem z nim)

Duszek

Film Exorcist II The Heretic został wznowiony na DVD i można go było jeszcze do niedawna dostać za pośrednictwem następujących sklepów:

www.stereo.pl
www.astabe.com
www.dvdmax.pl
www.gigant.pl ---) Tutaj są największe szanse

Film ten JESZCZE JEST do dostania , bo Warner wznowił nakład w Polsce w lipcu zeszłego roku