Film jest świetny, straszny nie wiem dlaczego jest tak żle oceniany przez ludzi ja mam ten film na komputerze to może ktoś by chciał jeszcze raz obejrzeć i może przy drugim razie się przekona że ten film to jeden z najlepszych horroró Wszech-Czasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam
Bardzo bym chciał mieć Egzorcystę 2 na DVD - polskie wydanie. Kiedyś słyszałem że Ex2 oceniany jest za najgorszy i że podobno dwójki w Polsce na DVD nie było - a oficjalna premiera była bo był to lipiec 2002. Jednak mimo to w żadnym sklepie nie ma ex'a2 jest tylko EGZORCYSTA 3 oraz część pierwsza w dwóch wersjach {Zwykłej i Director's Cut} Masz Ex2 na komputerze a czy masz go też na polskim dvd ? {Oryginalny z polskimi napisami} lub wiesz gdzie go dostanę?
Chciałbym obejrzeć Egzorcystę II Heretyk raz jeszcze - zrobiłabyś mi kopię filmu na CD ? Aha. Czy masz polskie napisy?
Mi też II podoba się najbardziej i szkoda że nie ma go na VIDEO lub DVD u nas w polsce ostatnio widziałem w Empiku ale nie kupiłem bo nie miałem kasy :(
Film Exorcist II The Heretic został wznowiony na DVD i można go było jeszcze do niedawna dostać za pośrednictwem następujących sklepów:
www.stereo.pl
www.astabe.com
www.dvdmax.pl
www.gigant.pl ---) Tutaj są największe szanse
Film ten JESZCZE JEST do dostania , bo Warner wznowił nakład w Polsce w lipcu zeszłego roku