PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5362}

Egzorcysta II: Heretyk

Exorcist II: The Heretic
1977
4,9 5,9 tys. ocen
4,9 10 1 5941
3,0 11 krytyków
Egzorcysta II: Heretyk
powrót do forum filmu Egzorcysta II: Heretyk

Nie jest tak źle.

użytkownik usunięty

Po obejrzeniu wielkiego przeboju kina o diabelskim opętaniu, postanowiłem również oglądnąć jego drugą część. Wielu, którzy oglądnęli kontynuację "Egzorcysty" twierdziło, że to kicha. Co prawda nie ma tu się już raczej czego bać i wychodzi raczej bajka w porównaniu do pierwszej części. Ale jest tutaj doskonała obsada aktorska, ładna muzyka, a sceny w Afryce mają specyficzny klimat i zrobiły na mnie naprawdę duże wrażenie. Może trochę przesadziłem, ale ja uważam, że dwójkę też warto zobaczyć.

ocenił(a) film na 10

Popieram całkowicie! Przez ludzi takich, jak niektórzy z was, którzy oceniają sequel "Egzorcysty" za zły, "Egzorcysty II Heretyka" nie ma w Polsce! ALE INFORMUJĘ WSZYSTKICH OBECNYCH NA TYM FORUM:
OFICJALNIE POTWIERDZONA TELEFONICZNIE PRZEZ WARNER BROS POLAND INFORMACJA: POD KONIEC CZERWCA BIEŻĄCEGO ROKU {2004} "EGZORCYSTA 2 HERETYK" POJAWI SIĘ NA POLSKIM DVD!

ocenił(a) film na 10

Popieram całkowicie! Przez ludzi takich, jak niektórzy z was, którzy oceniają sequel "Egzorcysty" za zły, "Egzorcysty II Heretyka" nie ma w Polsce! ALE INFORMUJĘ WSZYSTKICH OBECNYCH NA TYM FORUM:
OFICJALNIE POTWIERDZONA TELEFONICZNIE PRZEZ WARNER BROS POLAND INFORMACJA: POD KONIEC CZERWCA BIEŻĄCEGO ROKU {2004} "EGZORCYSTA 2 HERETYK" POJAWI SIĘ NA POLSKIM DVD!

ocenił(a) film na 10