Zerknę na Naznaczonego, bo The Ring kawałek widziałam ale mnie szczerze za bardzo nie wystraszył, no chyba, że złą wersje zobaczyłam :)
Ciężko jest mi coś polecić nie wiedząc,czego się boisz ;) Poza tym ciągle trafiam na niestraszne dla mnie filmy.
The Ring jest japońska i amerykańska wersja,chodziło mi o amerykańską,pierwowzoru nie oglądałam ;D Szczerze to ja też się na tym nie bałam,ale dla Samary trzeba obejrzeć,żeby nie zadzwoniła :D
Możesz też zobaczyć film ''Shutter'',azjatycką wersję,amerykański reemake moim zdaniem nie warty uwagi.
Może taki że akcja w lesie, bo ja mieszkam przy lesie, może będę się bała :) Chodzi mi o to, żebym się obudziła w nocy jak na tych różnych filmach. :) Ciekawe, czy się tak da bez wzywania duchów :) I czy da się takie coś przeżyć w realu:) Chciałabym przeżyć takie coś dziwnego :) ALe bez zarzynania itp. Nie chcę nikogo zabijać :) Ale ja jestem :) Idę do LO i wierzę w takie coś :)
Właśnie filmy rozgrywające się w lesie mają to do siebie,że tam prawie wszyscy giną :D Ja też po wakacjach idę do szkoły średniej,tyle że do technikum :D
Przyjacielu to ja Ataki na dowód że to ja pamiętasz jak szukałeś dla mnie tej dziewczyny i gadaliśmy o horrorach, moje konto Vito210 zostało zablokowane gdy pisałem do redakcji@filmweb.pl w celu odzyskania konta Ataki, w ogóle ani pomoc@filmweb.pl ani redakcja@filmweb.pl nie robią nic w mojej sprawie mimo że wiele razy do nich pisałem czy nawet kontaktowałem się z administratorami to nikt do mnie nie pisał, przyjaciółka pomaga mi odzyskać konto ale nic z tego na razie nie idzie. Już nie wiem co mam robić i jak odzyskać moje konto Ataki.