...i szczerze spodziewałam się czegoś straszniejszego. Mimo to jednak bardzo mi się
podobał. Polecam. ;D
Ja co prawda oceniłam na 9/10 , ale tak czy tak , myślałam , że mnie bardziej przerazi. ; )
|||||||Oglądając trailer też spodziewałem się trochę więcej ale i tak jest to mój ulubiony horror do ,którego będe często wracał(oczywiście nie za często by się nie znudził).Wystawiłem mu ocene 9/10.W roku wydania Egzorcysta musiał naprawdę szokować i przerażać publiczność.
Horror właśnie ma być straszny. Mylisz z thrillerem , bo to w nim nie musi być strasznie.
przykro mi bo to ty sie mylisz. jest dokladnie na odwrot. ale ciesze sie ze moge cie uswiadomic
Każdy gust ma inny. Więc co do najwybitniejszego horroru , to mogłabym się trochę pokłócić.
aha. gust gustowi nierowny ale darujmy sobie haselka.
jakiz to film-horror jest wiec lepszy?
no tak, ale mowa nie o twoim ulubionym, a o najlepszym. wiec 'obiektywnie' jakkbys postawila?
Moim zdaniem jeden z takich horrorów , który większość osób nazywa klasyką jest Koszmar Z Ulicy Wiązów. Jednak ja sama nie wiem , który jest najlepszy. Moim zdaniem nie jest to bynajmniej Egzorcysta.
te koszmary to bajki dla dzieci, bez urazy.
tak czy siak wlasnie to egzorcysta wygrywa wiekszosc rankingow na najlepszy horror wszech czasow. ja prywatnie za jadne z najlepszych uwazam lsnienie (rowniez uwazanane za czolowe-pod wzgledem klimatu bardziej jak to mowisz straszniejszy-tyle ze podkreslam nie o to musi chodzic w ttym gatunku. to zreszta tylko cecha filmu a nie sens, fabula cos co stanowi o jego istnieniu ) i juz zupelnie subiektywnie jezdziec bez glowy tima burtona-kojarzy sie z najbardziej pierwotna forma horroru-jakby ekranizaja XVIII/XIX wiecznych ksiazek gotyckich
Nie kwestionuję twojego wyboru , a jedynie wypowiedziałam swoje zdanie. Każdy ma swój typ. I masz rację , Egzorcysta wygrywa w kategorii `Najlepszy Horror` , ale ja osobiście bym go nie wybrała. Jednakże , nie uważam , że jest zły.
Osobiście moim ulubionym horrorem jest Dom Woskowych Ciał remake na podstawie Gabinet Figur Woskowych z 1953. Jednakże , najlepszym z najlepszych on nie jest. Bynajmniej ja uważam , że bardzo się postarali tworząc ten film. Obejrzałam dodatki na płycie z filmem. Miasto powstało w kilka tygodni , figury są cudowne , większość ludzi cały dzień musiała przesiedzieć w maskach figur woskowych , bez ruchu.
Ty masz swój typ , ja swój , a jeszcze ktoś inny ma swój. Nie mam zamiaru się o to kłócić.