PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1315}

Egzorcysta

The Exorcist
1973
7,5 132 tys. ocen
7,5 10 1 132040
8,3 56 krytyków
Egzorcysta
powrót do forum filmu Egzorcysta

o 0.05 się zacznie w TVN, co prawda już z 1o razy oglądałem i nie zadziwił mnie ale dla przypomnienia obejrzę, w końcu to już z 10 lat :D

ocenił(a) film na 9
patrick_42

a ja obejrze za chwile po raz pierwszy (nie wiem jak to sie stalo), tematyka jak dla mnie najstraszniejsza na horror
brrr:)

valthemar

omg ;D taki "staroć" a w 16/9 jest puszczany :D no ale fajnie fajnie, co prawda myslalem, ze to bedize egzorcysta z 2005 :) no ale obejrzy sie :)

patrick_42

staroć i może to jest, ale ma klasę :) egzorcyta the begiinning nie ma co z tym konkurować! miłego oglądania wszystkim!

gryzlikk

nudnawy ten początek jak narazie xd no ale zobacyzmy jak sie sprawa potoczy ;d

patrick_42

no trochę brak tu akcji, ale z tego co pamiętam to się strasznie na nim bałam kiedyś... mam nadzieję, że teraz nie usnę ;)

gryzlikk

;) jak czytam komentarze o tym filmie, to mowia ze najlepzy horror z horrorow :), narazie nic nie pokazali "fajnego" moze po reklamach sie rozkreci ;)

ocenił(a) film na 9
swiechuu

Widać pokolenie wychowane na horrorach pokroju Krzyk itp. Jak się krew nie leje od pierwszej sceny, to film już nudny dla nich. To jest mega klasyka, oglądać, oglądać, oglądać, bo ten film jest genialny i nie postarzał się ani o jotę...

_dominic_

z tą krwią na pierwszych scenach, to bez przesady :) a horrorow typu krzyk nie lubie

_dominic_

nie no Krzyk w ogóle nie był straszny, więc nawet nie ma co go porównywać:) a akcja się rozkręca i zapowiada się całkiem nieźle :D

patrick_42

no ale reklamy po północy to trwają z jakieś 10 min! i kurcze psują nastrój:( ale spoko chyba teraz się zacznie :D

gryzlikk

tylko zeby przed jakas akcja nie dali reklamy x/ to by zespulo napiecie xd

patrick_42

nie no jeszcze to chyba potrwa trochę nim się rozkręci tak całkiem:/ za szybki entuzjazm...

gryzlikk

ten film, jak narazie cos mi przypomina 9 tzn. jakis inny film) ale nie wiem jaki ;/....

swiechuu

mi się przypomina K-pax, ale ja tak zawsze mam jak widzę w filmach szpital psychiatryczny ;p co do fabuły to chyba jednak co innego ;)

patrick_42

o kurde... coś czuję, że będę się bać :) fajowo :D

ocenił(a) film na 9
gryzlikk

Jak czytam te wasze komentarze, to ehhh normalnie... Jeszcze będziecie w portki robić poźniej na tym filmie, zobaczycie ;)))