PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118708}
5,5 24 tys. ocen
5,5 10 1 23942
2,8 12 krytyków
Elektra
powrót do forum filmu Elektra

......................................................

jakotako

Nie przepadam za ekranizacjami komiksóe, ale "Elektra" naoprawdę robi wrażenie... Taka lekka, ciekawa, nierealna.... :) Myślę, że 7/10 to dobra ocena :) Pozdrawiam

betta1

Chyba jakiś żart... Ja wystawiłem "Elektrze" 3/10... A szkoda, bo pomysł był dobry... Niestety twórcy filmu go zepsuli...

Po pierwsze - Mogli wymyślić, że Elektra została odratowana w czasie reanimacji czy coś takiego, a nie, że próba reanimacji nie powiodła się, a Elektra została wskrzeszona przez tego ślepego dziada...
Po drugie - Efekty specjalne są tu jeszcze gorsze niż w beznadziejnym "Ghost Rider"...
i wreszcie po trzecie - Aktorstwo w tym filmie stoi na marnym poziomie... Nawet Jennifer Garner, która w "Daredevilu" była bardzo dobra, w "Elektrze" zagrała słabo...

Goku

A! I jeszcze coś! O ile dobrze pamiętam matkę Elektry zabili ludzie Kingpina, a nie jakieś demony :|...

ocenił(a) film na 8
Goku

Yymmm no przecież matkę Elektry zabił ten chińczyk którego zabiła pod koniec....
A motyw z tym demonem było do tego że jako mała dziewczynka musiała przeżyć szok widząc faceta z samurajskim mieczem mordującego jej mame...tak więc jak to dzieci nie??
Potem sobie przypomniała go....

ocenił(a) film na 3
Matt_19_

Bawi mnie to całe dorabianie ideologii do jawnych braków fabuły.

Pora jednak przejrzeć na oczy Hollywood ma widzów za idiotów, którzy nie będą pamiętać, co się działo 15 minut wcześniej, więc ni trzeba się starać. Byle widowiskowo było.