Wszyscy dajmy oceny 10/10 może zrzucimy kogoś z top 10. Wszyscy 10/10 PoZdRO :))) to dobry plan
Woooooow, super po prostu geniaaaalny plan.... ! Zrzucenie jakiegoś filmu z piedestału z pewnością doda kolorów naszemu życiu
no ba już sie o tym przekonałeś jaki bystry chłopak :)) ja bym zrzucił z top 10 skazani na shawshank ;)))
Oooo "Skazanych na Shawshank" napewno nie dam Ci zrzucić bo w pełni zasłużył na miejsce jakie osiągnął!!! Pozdrawiam :)
genialny plan moze wszystkim filmom animowanym damy 10 ! denerwuje mnie ten pomysl bo pozniej nie bede mial szacunku do Filmwebu jezeli takie kreskowki/kinowki beda mialy 10 a nie film skazani na shawshank ktory uwazam za bardzo dobry i mysle ze nalezy mu sie to miejsce bo jest to film ktory ukazuje cos ludziom a nie komedia dla dzieci
Nie oglądałem, więc się nie wypowiem na temat filmu, ale nie popadajmy w skrajności!
Czy to na pewno zasługuje na miano arcydzieła?
tak zasluguje na miano arcydzieła :D szczególnie odgrzewana scena z żołędziem boska ;P
Filmu jeszcze nie oglądałam, mam nadzieje go zobaczyć w tym tygodniu, ale nie chcę, aby niektóre tak dobre filmy, przez bajki animowane, spadały z właściwych miejsc.
lord pawlik? coś mi to mówi... ;P
Zobaczymy, oceny nie dam póki nie zobaczę, pojutrze idę do kina, albo na transformersów albo na epokę - jeszcze nie wiem ;)
ocena spadła juz na 8,06 ;) ciężko będzie :) trza będzie sprubować z jakims innym filmem. :p Pozdro
ale na 9+ z pewnością zasługuje co nie? dlatego nie 10 bo wiele scen jest odgrzewanych :((( żoł ędź itp.
Dobra już... Zepnijcie pośladki, napijcie się herbaty czy jak się tam uspokajacie. Ktoś da 10 ktoś 1 ocena się wyrówna i wszyscy będą się cieszyć.
heh ale zamęt tu panuje jedni dają 10 jedni 1 a ocena 8,13 troche poszła w góre :P
Dałem 3. Nawet nie wiadomo dla kogo jest ta bajka. 4 kawały z kutasami, których dzieci nie zrozumieją, a dla dorosłych to będzie zbyt dziecinne. I tyle, film nijaki, nie dorasta do pięt jedynce.
DOKŁADNIE! Nie wiem dlaczego ten film wzbudza u niektórych taki zachwyt. Film (wyjąwszy parę kawałków) jest całkowicie dla dzieci. Fabuła prosta jak budowa cepa, teksty oklepane i nudne. 4/10 to max.
heh to teraz wszyscy dajemy ocene 1/10 !!! zdołujmy ten film :D kto mnmie popiera tak serio? heheheehe ale mi sie nudzi ;) ALL 1/10~!! :P
A ja dam 10 ;P.W sumie dałbym 9,5 , ale skoro nie można,to dam 10.I dzięki temu ten film ma teraz 8/10.
Ja, znając życie dam 6 albo 7. Nie więcej. Zależność jest prosta - 1 część jest najlepsza, 2 ciut gorsza, 3 jeszcze gorsza itd...
Chociaż są pojedyncze wyjątki od reguły.
A plan założyciela tematu jest iście imbecylski.l
Ja dalem 5 i wydaje mi sie to sprawiedliwa ocena biorac pod uwage, ze poprzednie czesci byly po prostu lepsze. Mysle ze 6, no moze 7 to naprawde max co mozna dac dla tego filmu. Szkoda ze tworcy sie nie wysilili, a ten efekt 3D to tez taki na sile, chyba wylacznie po to zeby zbic wiecej kasy, bo efekt w porownaniu np. z efektem koncertu U2 w 3D to jest po prostu kiepski
Heh posada dyktatora mnie nie kręci .... :P EJ to zdecydujcie sie nie rozumie tego że jedni dają ocene 10,9 a innni 5,6 heh czy ten film jest aż tak zróżnicowany? POZdrO
NOI BARDZO DOBRZE CHŁOPIE :0 daj ocene 2/10 :)))))
Moim zdaniem tak szczerze film zas.luguje na 7/10 :P
Kontrowersyjna dyskusja jak przy każdym filmie, więc wolę nie czytać :D Bo jeszcze mi ktoś wmówi, że film był słaby ;p
Ja daję ocenę 9/10, bardzo mi się podobało!
Dajmy wszyscy 1/10 tak dla beki:D ludzie słuchajcie się mnie teraz a nie jego!!! dajmy temu filmowi pierwsze miejsce ale od końca, to przynajmniej coś, zawsze większa szansa!
OK dyktatorze!!!! Wszyscy 1/10 zdołujmy film żeby muminki miały wyższe miejsce :P t odobry plan!!!
POzDro
róbta co chceta :P najlepiej będzie pośrodku 5/10 wszyscy 5/10 to dobry plan xD
POzdRO
łaał ... świetny plaan ... jestem ZA jak jasna cholera ... ;// i to ci
przyniesie jakąś fizyczna przyjemnośc , jesli stracisz kogośc z top10 ? ...
;/
no tak bo skazani na shawshank nie zasługuje na 2 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krytycy filmowi sie znaleźli :P gosciu napisał tak dla jaj zeby stawiac 10 a odrazu wszyscy urażeni jak mozna niesprawiedliwe oceniac ;)
Boże jeszcze raz boże ta strona powinna być dozwolona od lat 18!!!
Bo takie dzieci jak ten lord pawlik czy jak mu tam dają oceny nie adekwatne do poziomu filmu.
Najpierw dawał 10 potem 1 niech każdy odda swoją ocenę taką jaką ten film jego zdaniem zasługuje!!!
Naprawdę przez takich użytkowników jak on filmweb schodzi na psy:(